Groenkapje maakt Pieperkunst met kinderen!

Zwolle – Zwols duurzaamheidsicoon Groenkapje geeft workshops aardappelkunst voor kinderen op 10 oktober, de dag van de duurzaamheid.

pieperkunst.jpg

Het kunstenaarsteam van Groenkapje geeft deze dag allerlei workshops rondom het thema aardappel. Zo gaan ze samen met de kinderen kunst maken voor de expositie “Nieuwe Aardappeleters”, het kunst- en natuurproject van Frisgroen. Dit is één van de manieren waarop Groenkapje een ecologische leefstijl promoot en onder de aandacht brengt van Zwollenaren. Woensdagmiddag 10-10-12 zijn er diverse workshops op gebied van schilderen, toneel, aardappelstempelen, quiz en illustreren. Ook trakteert Haiko Natuurlijk op een aardappelsnack. Vanaf 13.45 uur zijn alle kinderen tussen 6 en 13 jaar van harte welkom in het Stedelijk Museum Zwolle. Graag van te voren aanmelden via hallo@groenkapje.nl onder vermelding van naam en leeftijd. 

Doel van het kunst- en natuurproject is de wens van Groenkapje dat duurzaamheid / ecobewustzijn zich vermenigvuldigt zoals een pootaardappel dat doet. Groenkapje zet kunst in en werkt toe naar een expositie die tijdens de Pieperfuif in november geopend zal worden. Voor meer informatie www.groenkapje.nl / www.frisgroen.nu

Artikel delen: