Tekenmarathon SketchCrawl nu ook in Zwolle

Zwolle – Het wereldwijde evenement SketchCrawl is naar Zwolle overgewaaid. Een groep enthousiaste tekenliefhebbers gaat op 13 oktober tekenen, puur voor het plezier. SkechCrawl is een wereldwijde tekenmarathon die om de drie maanden plaatsvindt en die is ontstaan in Californië op initiatief van Enrico Casarosas. Overal ter wereld gaan op dezelde datum mensen bij elkaar zitten om te tekenen. Alles wat men ziet mag vastgelegd worden.

sketchcrawl_131012.jpg

Het motto is: je hoeft niet te kunnen tekenen, zolang je het maar leuk vindt. Het gaat om het meditatieve effect van het tekenen, het ontwikkelen van je creativiteit en het delen van inspiratie. In Zwolle hebben Simone Muurling en Amelieke van de Lavoir, beiden werkzaam in de creatieve industrie, het voortouw genomen om ook hier een SketchCrawl te organiseren. Op zaterdag 13 oktober is iedereen die van tekenen houdt welkom om mee te doen. De gehele SketchCrawl duurt van 13.00 tot 17.00.

Verzamelen tussen 12.45 en 13.00 bij Dans&Creatief Centrum Zwolle aan de Harm Smeengekade 20. Afhankelijk van het weer gaan we vervolgens naar binnen, of naar Park Eekhout. De inloop is vrij, dus men kan ook later komen of eerder weggaan. Houd onze site of social media in de gaten voor de exacte locatie, en neem je eigen teken- en schilderspullen mee, en eventueel iets om op te zitten. Aanmelden kan via sketchcrawlzwolle@gmail.com o.v.v. het aantal mensen.

Kijk voor meer informatie op www.sketchcrawlzwolle.wordpress.com of volg onze facebook of twitter: www.facebook.com/sketchcrawlzwolle en www.twitter.com/sketchcrawlzwol

Artikel delen: