Station Zwolle drie dagen gesloten voor treinverkeer

Zwolle – ProRail bouwt aan een vernieuwd station in Zwolle dat beter is berekend op het groeiend aantal treinreizigers. Voor treinreizigers betekent dat in de toekomst meer ruimte op het station. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober rijden er geen treinen van en naar Zwolle!

Want, de oude tunnel van 5 meter breed maakt plaats voor een tunnel van 17 meter breed (2014), er komt een vierde perron, en alle sporen worden aangepast en gemoderniseerd ProRail hoopt dat de hinder door deze bouwactiviteiten voor de reizigers beperkt blijven. Houdt u rekening met extra reistijd.

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober
Er rijden van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober geen treinen maar NS bussen tussen:
* Zwolle en Ommen
* Zwolle en Meppel
* Zwolle en ’t Harde
* Zwolle en Olst
* Zwolle en Nijverdal
* Zwolle en Kampen
* Meppel en ’t Harde (NS Snelbus)
U kunt met de NS bussen reizen op vertoon van een geldig NS vervoerbewijs. Uw extra reistijd is minimaal 30 minuten.

Van het noorden naar de randstad (v.v.)
De snelste verbinding van het noorden naar de Randstad en omgekeerd is de rechtstreekse snelbus tussen Meppel en ’t Harde. Vanaf Meppel of ’t Harde rijden weer treinen.

Veel drukte
Wij verwachten in het weekend, maar vooral op vrijdag, veel drukte. Door de beperkte capaciteit van de NS bussen kan de wachttijd oplopen. Als het mogelijk is, adviseren wij u om uw reis op een ander moment of met een ander vervoermiddel te maken. Moet u toch op deze dagen reizen; hieronder ziet u de minder drukke momenten.
• vrijdag vóór 12.00 uur
• zaterdag ná 14.00 uur
• zondag vóór 14.00 uur

Flyer aan het loket
Aan het loket kunt u een flyer afhalen waarin deze informatie nogmaals te lezen is.

Artikel delen: