Eerste namen Fusion of Dance Indoor bekend

Zwolle – Op 15 december slaan Studio TaS en High Energy Events weer de handen in een, dan zal namelijk de derde editie van Fusion of Dance Indoor plaatsvinden. Net zoals de vorige edities vind ook deze editie plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze prachtige evenementenlocatie, welke op loopafstand ligt van het centraal station, zal van 22.00 tot 07.00 uur plek bieden aan duizenden dance liefhebbers!

fod_8_1_van_1.jpg

De bezoeker die bekend is met Fusion of Dance Indoor, ziet een verandering in de muziekstijlen. Dat klopt, de organisaties hebben dit jaar gekozen om samen te werken met een aantal hostingpartijen. Naast de eigen ‘Megabase’ area van High Energy Events en de bekende ‘LIPGLOSS’ area van Studio Tas zullen de andere area’s gehost worden door Freestyle Maniacs, Quest4Trance & DEEP. In totaal zullen er dit jaar dus vijf area’s te vinden zijn op Fusion of Dance Indoor. De eerste namen zijn dinsdag bekend gemaakt: DJ BassD, Frequencerz, DJ Sandro Silva, Onoff live act en Misja Helsloot.

Area 1: Megabase (Hardstyle/RAW Hardstyle)

High Energy Events, wat nog aan het bijkomen is van Fuze Outdoor waar een heuse Megabase area aanwezig was, zal deze editie van Fusion of Dance alles uit de kast halen om jou de avond van je leven te bezorgen! Met een dik podium, unieke lasershows en een muur van geluid zijn alle ingrediënten aanwezig om dit evenement onvergetelijk te maken.

Area 2: LIPGLOSS (Club/House)

Studio Tas, wat dit jaar haar 10 jarig jubileum viert met haar ‘LIPGLOSS’ concept, zal deze derde indoor editie van Fusion of Dance ook gigantisch uitpakken. Met een groots “out of space” decor, entertainment en amusement voor iedereen en een internationale line-up zal ook deze area niet onopgemerkt blijven.

Area 3: Freestyle Maniacs (Freestyle)

In deze area zullen verschillende artiesten geprogrammeerd welke bekend zijn uit de hardere stijlen. Van Hardstyle tot Early Rave, van Hardcore naar Oldschool, niks is in deze area te gek. Door deze zaal toe te voegen aan Fusion of Dance Indoor 2012 wordt er ook geluisterd naar wat de bezoeker wil, namelijk meer hardere stijlen!

Area 4: DEEP! (Techno)

DEEP, bekend van hun technofeesten in Poppodium Hedon in Zwolle zullen dit jaar voor het eerst hun eigen area krijgen op Fusion of Dance Indoor! Dit alom gerespecteerde concept staat in regio Noordoost Nederland inmiddels goed op kaart en wil dan ook op 15 december alles uit te kast halen om haar trouwe bezoekers en nieuwelingen te voorzien van heerlijke technobeats.

Area 5: Quest4Trance (Progressive/Trance)

Welke tranceliefhebber uit Nederland kent Quest4Trance nou niet? Precies! Door een platform te bieden voor aanstormend talent en in te spelen op de behoefte die de trance scene nodig heeft groeit Quest4Trance vandaag de dag nog steeds. Om de tranceliefhebbers uit binnen- en buitenland een onvergetelijke nacht te bezorgenzal Quest4Trance deze area hosten op Fusion of Dance!

Eerste vijf namen van Fusion of Dance Indoor zijn bekend!

Zoals de titel al verklapt geven de organisaties middels dit bericht ook de eerste artiestennamen vrij. Zo zal niemand minder dan Frequencerz laten zien wat hij waard is in de ‘Megabase’ area, zal Bass-D zich gedragen als echte ‘Freestyle Maniac’. In de ‘LIPGLOSS’ area zal o.a. Sandro Silva jou helemaal uit je dak laten gaan, On/Off zal zijn techno sound overbrengen in de ‘DEEP!’ area en last but not least zal Misja Helsloot je meenemen naar “A place between time and space”.

De volledige line-up zal op 15 oktober 2012 bekend gemaakt worden middels een officieel persbericht op www.fusionofdance.nl.

Ticketverkoop

De eerste 2000 Early Bird tickets die op 22 september in de verkoop gingen vlogen letterlijk in een paar uur over de toonbank. Heb jij nog geen ticket? Koop dan nu je ticket voor slechts €35,- ex. Fee op www.fusionofdance.nl of bij een van de 400 Primera winkels in Nederland! Mocht je helemaal verslaafd zijn aan Facebook, dan kan je ook op www.facebook.com/fusionofdancefestival terecht.

Houdt onze website en social media kanalen goed in de gaten en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen, nieuwtjes en leuke winacties!

Website: www.fusionofdance.nl
Facebook: www.facebook.com/fusionofdancefestival
Twitter: www.twitter.com/fusionofdance
Fusion of Dance – ‘We all come together and fuse as one’

Event: Fusion of Dance Indoor
Datum: 15 december 2012
Tijden: 22:00 – 07:00
Locatie: IJsselhallen – Zwolle

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Eindelijk de plek gevonden waar dit soort evenementen thuis horen, afgeschermd van de buitenwereld. Wen er maar vast aan, want bij de wijthemerplas behoort tot het verleden. Evenementen zijn daar in strijd met het bestemmingsplan, zie de stentor van vandaag.


  ⚠️ Meld

 2. Wen er maar vast aan, want bij de wijthemerplas behoort tot het verleden.

  Juich maar niet te vroeg, als je het artikel iets beter had gelezen had je wellicht ook opgemerkt dat men het bestemmingsplan wil gaan aanpassen.

  On topic:
  Super dat er een freestyle area komt, dat in de dancescene helaas nooit echt goed van de grond is gekomen terwijl je daar de meest verrassende setjes kan verwachten. Krijg nu al weer zin in FoD
  😀


  ⚠️ Meld

 3. Juich maar niet te vroeg, als je het artikel iets beter had gelezen had je wellicht ook opgemerkt dat men het bestemmingsplan wil gaan aanpassen.

  De gemeente kan het wel op korte termijn willen aanpassen maar dan kunnen er ineens zienswijzen etc. worden ingedient. Daardoor kan het een behoorlijk lange en slepende procedure gaan worden. Het enige wat de gemeente kan beinvloeden, is dat deze procedure op korte termijn gestart wordt. Daarnaast vraag ik me af of het bestemmingsplan zomaar aangepast kan worden. Een dergelijk plan heeft een vastgestelde geldigheidstermijn.


  ⚠️ Meld

 4. Lekkere line-up, jammer voor de buurt want zo geweldig zijn die Ijsellhallen ook weer niet geisoleerd maar 1x per jaar uit je dak.
  JOEPIE :D:D:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.