Het weer: overwegend droog

Zwolle – Woensdag schijnt vooral in het zuiden regelmatig zon. In het noordoosten drijven stapelwolken over, met hier een zeer lokaal buitje. Verder staat er nauwelijks wind en komt de temperatuur uit tussen 12 en 14 graden.

09-10-2012_weerfoto_sassenstraat-grotekerk.jpg
Sassenstraat

Donderdag zijn er zonnige perioden. De dag verloopt droog en bij een meest matige zuidoostenwind wordt het een graad of 14 in het noorden en 16 in het zuiden van het land. Vrijdag is het heel ander weer. De dag begint bewolkt en regenachtig. In de middag wordt het weer wat droger en breekt vanuit het westen tijdelijk de zon door. Het wordt ongeveer even warm. De dagen daarna verlopen licht wisselvallig. Elke dag is er kans op een paar buien, maar heel veel neerslag valt er waarschijnlijk niet. Het wordt gemiddeld 14 graden.

Artikel delen:
Reacties 13
  1. Eens rudy, zag ik net pas bij het opslaan. Vond de gevels mooi bij elkaar passen. Maar wat een (serieus!) probleem: winkelen via internet ipv in de winkels. Gebeur dat bij jou thuis ook steeds vaker? Bij ons valt het nog wel mee, kwamen ze zaterdag ook met allemaal zakken terug en gaan we nog wat redelijk groots aanschaffen bij Montel denk ik. Maar in principe doen we er allemaal aan mee?


    ⚠️ Meld

  2. Eens Observer, dacht ff aan de andere kant van de straat. Maar reken erop dat ik de verschillen van interieur weet….met de Broerenkerk erbij. Daar was overigens het Lustrum van WLZ een paar jaar geleden.


    ⚠️ Meld

  3. @Dick, ja ik was er ook om even te feliciteren en een glaasje te pakken, het was een uitstekende verzorgde receptie in een prachtige locatie (de Proosdij)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.