Man kan ontzegging bij supermarkt niet weerstaan

Zwolle – Op dinsdagmiddag 9 oktober kreeg de politie een melding van een agressieve man bij een winkel aan de Veemarkt.

Ter plaatse was een 47-jarige Zwollenaar in de winkel aanwezig terwijl hij een winkelontzegging had tot juni 2013. De man werd aangehouden voor huisvredebreuk.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Toen ik de titel las, dacht ik al dat dit Jumbo bij de Veemarkt zou zijn, kan ook niet anders deze mensen delen voor het lichtste vergrijp al een verbod uit. Als je zegt tegen de bewaker dat die mensen niet voor moet laten omdat het knappe dames zijn wat regelmatig gebeurt krijg je al een jaarverbod, een vriend vna mij heeft dit eens mogen ondervinden.

  Walgelijk die Jumbo daar.


  ⚠️ Meld

 2. deze mensen delen voor het lichtste vergrijp al een verbod uit.

  Elk vergrijp moet keihard aangepakt worden, gewoon normaal boodschappen doen, betalen en weer naar huis. Hoe moeilijk is het?


  ⚠️ Meld

 3. Sinds er een tijdelijke vestiging van de verslavingszorg in de buurt is gebouwd hangen er veel van deze figuren rond de supermarkt inderdaad. Kan me als personeel van deze winkel goed voorstellen dat je deze figuren liever kwijt dan rijk bent. En ook als klant van deze winkel zou ik er persoonlijk geen traan om laten. Extra wachttijden voor de kassa omdat de laatste centen uit de jaszak gehaald moeten worden om het meest goedkope bier mee af te rekenen. Als ze al niet tot proletarisch winkelen zijn overgegaan met alle rompslomp en kosten die hiermee gepaard gaan.
  Vaak verkeren deze lieden ook al in een dusdanige staat dat ze geen idee hebben waarvoor ze tekenen of wat voor gebod ze opgelegd krijgen. Jaren van professioneel alcoholgebruik heeft de grijze masse van deze lieden laten verwelken tot een zielig hoopje pulp. Dat geen enkel ander besef meer heeft dan de dagelijkse hoeveelheid alcohol tot zich te nemen.
  Misschien een idee: als de supermarkt dagelijks een paar tree bier aflevert. Hoeven ze voortaan niet meer van het terrein af en kunnen ze naar hartenlust dronken worden zonder dat anderen daar de overlast van hoeven te ondervinden.


  ⚠️ Meld

 4. Hallo Nitram i.p.v. een tree bier te leveren deze mensen ergens op de hei verplicht laten afkicken door keihand werken zo verdienen ze hun kost en inwoning en hoeft de belastingbetaler er niet voor te dokken


  ⚠️ Meld

 5. een algeheel verbod voor deze gasten om binnen de grenzen van de gemeente Zwolle te komen.Het is vaak gespuis wat ze ergens anders niet meer dulden en hier bij de wrzv gaan schuilen en overdags zitten te zuipen bij de jumbo.Joop van Ommen zet zich er altijd zo voor in als je hem hoort.Nou Joop zet bij jezelf een paar banken in de achtertuin met wat kratten bier dan is dat gespuis van straat af


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.