Website voor Wijkvereniging Veeralleekwartier

Zwolle – Tijdens het Wijkplatform Veerallee, en in het bijzijn van de wethouder René de Heer, werd woensdagavond de website van de wijk gelanceerd. Op de website staat informatie over de wijk, uitstapjes, wijkplatform en komende activiteiten als een disco, een wijkborrel en het ophalen van oud papier.

Het Veeralleekwartier is genoemd naar de voormalige veerweg met ruisende bomen. Uitbreidingsplannen zorgden voor nieuwe straten, met voorname huizen. Hoewel in oppervlakte bescheiden, is de uitstraling van ‘de Veerallee’ groots. Van Jugendstil tot Amsterdamse School, en van wederopbouw tot doorzon: de wijk biedt een boeiend schouwspel van twintigste-eeuwse architectuur. Door de afwisseling in bouwstijlen is de Veerallee een gemengde wijk, met voor elk wat wils: of het nu om wonen, werken, recreëren of onderwijs gaat. Het Veeralleekwartier is ook een groene wijk: naast diverse plantsoenen is er het Prins Clauspark, dat als een groene zoom langs de A28 loopt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De wijkwebsite http://www.veerallee.nu is een joint effort van vrijwilligers uit de wijk Veeralleekwartier. We zijn erg blij en trots dat we ons mooie stadsdeel op deze manier kunnen presenteren. De lancering tijdens het wijkplatform van 10 oktober in aanwezigheid van wijkwethouder Rene de Heer was met recht een blijde gebeurtenis. Via een briefkaartenactie zullen alle wijkbewoners op de nieuwe site geattendeerd worden. Motto: ‘Zet veerallee.nu bij je favorieten!’


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.