Stadshagen praat over nieuw strandpaviljoen

Zwolle – Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van Stadshagen uit voor een wijkbijeenkomst Stadshagen op woensdag 17 oktober 2012. De bijeenkomst vindt plaats in Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1 en bestaat uit twee delen. De inloopbijeenkomst start om 19.00 uur en aansluitend om 20.15 uur vindt er een rondetafelgesprek plaats.

Op de inloopbijeenkomst tussen 19.00 en 20.15 uur krijgen geïnteresseerden informatie over de ontwikkelingen en plannen in Breezicht, de Milligerplas en Breecamp-Oost. Er liggen plannen voor Breezicht  ter inzage, zoals het stedenbouwkundig plan en het plan voor verkaveling. Ook is er informatie over de inrichting van het rondje Milligerplas en de plannen voor het nieuwe strandpaviljoen. Medewerkers van de gemeente Zwolle en de uitbaters van het strandpaviljoen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Verder zijn er diverse ontwikkelaars van Breecamp-Oost aanwezig om de plannen voor woningbouw te presenteren. Het gaat hier om projecten waarvan de bouw op korte termijn start of al gestart is of projecten die binnenkort in de verkoop/verhuur gaan.

Rondetafelgesprek

Het rondetafelgesprek, onder leiding van bewonersvoorzitter Arno Post, vindt plaats van 20.15 tot 21.30 uur. Tijdens dit gesprek gaan aan de hand van een aantal stellingen en vragen in gesprek over belangrijke, algemene onderwerpen die spelen in Stadshagen. Aan tafel zitten ook wijkwethouder Filip van As, wijkmanager Bert Michel en projectmanager Stadshagen Patricia Gerrits.

Zowel de inloopbijeenkomst als het rondetafelgesprek zijn vrij toegankelijk. Opgeven is dus niet nodig.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Krijgen ze dan ook fatsoenlijk personeel en een goede kok want de waterige magnetron snitzel die ze daar serveren bah wat een bagger voor de rest lijkt het heel wat maar er komt meer bij kijken dan alleen een biertje tappen zoals ze gewent waren in de leren lampe .


    ⚠️ Meld

  2. De gemeente heeft toen der tijd gekozen voor de verkeerde ondernemer voor het strand paviljoen. Het had zo mooi kunnen zijn, nu is het kansloze missie. Hopen dat er een andere ondernemer op komt die wel visie heeft


    ⚠️ Meld

  3. Nou laat het wijkbestuur hier zich maar voor inzetten want dit is kan een echte eyecatcher worden voor de wijk ipv zich druk maaken over paar sociale huurwoningen die echt nodig zijn hier in de wijk.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.