Rolschaats- en skeeler toertocht door Westenholte

Zwolle – Evenals voorgaande jaren organiseren wij bij de opening van ons winterseizoen (2012/2013) een gratis rolschaats-skeeler-toertocht door onze wijk Westenholte. Deze toertocht zal plaatsvinden in de herfstvakantie op donderdagmiddag 25 oktober 2012.

 

22-10-2009_startschot_skeelerwedstrijd_wvf__kenkhuis_4.jpg

 

De start is vanaf het Tijmpad, nabij de Steenboerweg. De verschillende groepen starten vanaf 14.00 uur. De lengte van de tocht is afhankelijk van de leeftijd en zal variëren tussen de 1500 en 6000 meter. De tocht is bedoeld voor kinderen van de basisscholen in Westenholte, Voorst en Frankhuis en voor kinderen uit onze wijk, die elders naar basisscholen gaan. Kinderen van leden die elders naar basisscholen gaan, zijn ook zeker welkom. Voor ouders en of begeleid(st)ers is de mogelijkheid om de wat jongere kinderen lopend dan wel fietsend te begeleiden.

In diverse straten zijn borden met de tekst “ROLSCHAATSENDE KINDEREN” geplaatst. Ook zullen er op de diverse kruisingen medewerk(st)ers staan met oranje hesjes om het verkeer te attenderen op rolschaatsende en skeelerende kinderen. Voor de eventuele noodzakelijke medische hulp zal er een EHBO-er aanwezig zijn. Evenals voorgaande jaren zullen we er voor zorgen dat alle kinderen die de tocht uitrijden een herinne­ring krijgen.

Kinderen die in Westenholte naar een basisschool gaan kunnen zich opgeven via een inschrijf­formulier op school, waarbij we er van uitgaan dat als je je opgeeft je ook komt! Kinderen die elders naar een basisschool gaan, evenals kinderen van leden van de ijsvereniging kunnen zich tot en met maandag 22 oktober 2012 via de website www.ijsverenigingwvf.nl opgeven.

Artikel delen: