Fietser beroofd aan Oldermannenlaan

Zwolle – Op de Oldermannenlaan is vrijdagmiddag 12 oktober, rond 15.30 uur, een fietser het slachtoffer geworden van een beroving.

De 52-jarige man uit Zwolle fietste vanuit het tunneltje richting Zwolle-Zuid over het fietspad van de Oldermannenlaan. Ter hoogte van de doorsteek tussen de 1e en 2e flat, naderde hem vanachter een scooter. De bestuurder rukte vervolgens de tas van het slachttoffer uit zijn hand, waarin een laptop zat. De bestuurder was geheel in donkere kleding en reed op een zogenaamde retro scooter met windscherm. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen van deze beroving. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. het is toch niet normaal meer langs de weg je kunt niet meer veilig met je laptop af zoals de dames een tas over de schouder over straat gaan.Het wordt hoogtijd dat rechters en ministers van justitie hier eens goed hun gedachten wisselen. En de straffen stevig aanpassen voor dit tuig .Vooral rechters zijn veel te laks met de strafbepaling voor zoiets.Je mag het niet zeggen maar eigenlijk hoort zulk tuig niet thuis op deze aarde gelijk verbannen naar het hiernamaals.


  ⚠️ Meld

 2. mee eens pieters dat soort mensen of ik weet eigenlijk niet of je die mensen mag/kan noemen maar die gasten moeten hard aangepakt worden….


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door pieters, op 13 oktober 2012 om 14:16

  Het wordt hoogtijd dat rechters…

  Rechters proberen alleen zo goed mogelijk de wet toe te passen en dat doen ze goed. Als die wet aangepast moet worden moet je bij de politiek (VVD, PvdA, CDA etc.) zijn.

  …en ministers van justitie…

  Die bestaan niet.


  ⚠️ Meld


 4. Aanbeveling voor diegene die in de openbare ruimte wensen te verkeren:

  Vrouwen en mannen hebben bij voorkeur zeer ruim vallende kleding aan, gedacht wordt aan rokken, opdat het roofgoed aan het oog kan worden onttrokken . Mocht er toch onverhoeds iets worden ontvreemd, dan wordt de hand van de rover afgehakt volgens de geldende sharia wetgeving.

  EurArabia/Zwolle 2050 .  ⚠️ Meld

 5. WAAR BEN JE NOG VEILIG NIET MEER IN HUIS EN OOK NIET MEER OP
  STRAAT JE WORD BEROOFT VAN ALLES EN WAT KRIJGEN ZE VOOR
  STRAF ALS ZE GEPAKT WORDEN MAAR DAN GA ZE TOG WEER MENSEN
  BEROOFEN


  ⚠️ Meld

 6. @Marjo:

  Hebben ze je beroofd van je enige goede toetsenbord? Degene die je nu gebruikt lijkt een defect te hebben; je capslock zit vast.


  ⚠️ Meld

 7. Allemaal grappig,

  Maar ik zie ook veel te vaak dat mensen bv laptops,notebooks,tablets in te duidelijk zichbare tassen vervoeren, niet doen en gebruik ook voornamelijk tassen met goed hengsel bv over de schouder. Ik geloof nooit dat een bestuurder van een scooter mijn tas kan pakken terwijl daar enkel maar bammetjes inzitten maar ja het is een kwestie van goed vasthouden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.