Het weer: af en toe zon

Zwolle – Zondag schijnt de zon af en toe. In de ochtend valt in het noorden en westen van het land nog her en der een bui.  In de avond neemt vanuit het zuiden de bewolking toe. Het wordt ongeveer 13 graden.

13-10-2012_weerfoto_binnengasthuis-nieuwe_vecht_.jpg
Binnengasthuisstraat – Nieuwe Vecht

Maandag trekt een zwakke buienstoring over het land. Het is wisselend bewolkt met enkele buien die in de loop van de dag van west naar oost over het land trekken. In de avond beperken de buien zich tot de westkust. De maxima liggen op 12 of 13 graden. Dinsdag trekt gedurende de dag een storing met veel bewolking en perioden met regen van west naar oost over het land. De wind waait stevig uit het zuiden en de temperatuur wint een graadje en stijgt naar 13 of 14 graden.

Daarna lijken we een paar dagen te gaan profiteren van hogedrukinvloeden boven het oosten van Europa. De storingen blijven net ten westen van het land, waardoor het een paar dagen overwegend droog is. Omdat de regen wel in de buurt blijft is de verwachting vrij onzeker. Wel is het duidelijk dat de temperaturen zowel overdag als ’s nachts een paar graden oplopen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.