Auto’s botsen op IJsselallee

Zwolle – Op zondagmiddag 14 oktober heeft een 39-jarige man uit Zwolle op de Oldeneelallee een aanrijding veroorzaakt nadat hij vermoedelijk door het rode licht reed.

De man kwam uit de richting van de Schepenenlaan en wilde op de kruising linksaf slaan richting de IJsselallee. Hierna kon hij een aanrijding met een 31-jarige bestuurster uit Haren, die vanuit de Marsweg linksaf sloeg richting de Wijheseweg, niet meer voorkomen. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De man droeg geen geldig rijbewijs bij zich, hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Deze stoplichten kloppen ook niet met elkaar. Er gebeurt veel vaker dat de ene stoplicht nog op groen staat terwijl de andere kant ook op groenspringt. De afstelling is niet juist!


  ⚠️ Meld

 2. “Deze stoplichten kloppen ook niet met elkaar. Er gebeurt veel vaker dat de ene stoplicht nog op groen staat terwijl de andere kant ook op groenspringt. De afstelling is niet juist! ” gelul, er wordt gewoon door rood gereden. ik zie het bijna dagelijks  ⚠️ Meld

 3. Misschien kloppen de stoplichten desondanks toch niet met elkaar. Misschien moeten ze nog wel veel ruimer worden afgesteld tussen rood en groen om de fouten/overtredingen van al die oranje, donker oranje en roodrijders op te vangen (maarja…. dat gaat weer ‘uitlokken’ tot nog dieper door rood rijden omdat die kleredingen zo lang wachten tussen rood en groen)

  Mensen moeten inderdaad gewoon de regels opvolgen, dat scheelt bij héél veel verkeerslichten nogal behoorlijk veel.


  ⚠️ Meld

 4. Die verkeerslichten zijn prima afgesteld! Zoals eerder al gesteld: er wordt gewoon door rood gereden.
  En inderdaad, zoals WFvN ook al stelt: als je ze ruimer afstelt gaan mensen alleen maar door nog donkerder rood rijden. Mensen die zich er nu al weinig van aantrekken zullen zich er waarschijnlijk nog minder van aantrekken als ze nog langer moeten wachten!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.