Special shapes naar Ballonfiësta in Zwolle

U moet niet verbaasd zijn indien u Calimero, een pauw en een roze olifant straks ziet vliegen. Tijdens het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel gaan er elk jaar luchtballonnen met een heel bijzondere vorm de lucht in, de zogenaamde special shapes. De special shapes die dit jaar het luchtruim kiezen zijn inmiddels bekend.


Foto: Ben Blass

Het Ballonfiësta weet elk jaar de meest schitterende ballonnen naar Zwolle te halen. De lucht zal dit jaar gevuld worden met ballonnen in de vorm van een papillon, pauw, roze olifant, kruik en zelfs Calimero. Daarnaast komen UNOX, Liptonice en Robijn ook met speciale bedrijfsballonnen. Deze special shapes zijn op meerdere dagen tijdens het Warsteiner Ballonfiësta Overijssel te bewonderen. Het Warsteiner Ballonfiësta wordt dit jaar voor het eerst 4 dagen gehouden en iedereen kan nog zelf een ballonvlucht boeken.

Naast de ballonvaarten, staan er de hele week ook andere aantrekkelijke onderdelen op het programma. Alle dagen worden er voor het publiek speciale Luchtschipvaarten (soort Zeppelin) aangeboden boven het evenemententerrein en de binnenstad. Op vrijdag 22 juni wordt de bedrijvendag met als thema ‘Overheid ontmoet bedrijfsleven’ gehouden. ’s Avonds kan iedereen genieten van de special shapes die de lucht ingaan en de avond wordt spectaculair afgesloten met Night Glowen en vuurwerk. Zaterdag 23 juni is het Familiedag in Park de Wezenlanden met tal van kinderactiviteiten en live muziek. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ballonfiestaoverijssel.nl.

Artikel delen:

Reageer