Ontdek de leukste plekjes van Zwolle

Zwolle – Tijdens de historische stadswandeling ‘Tour de Hanze’ ontdekt u de leukste plekjes van Zwolle. In de herfstvakantie kunt u weer te voet, onder verhalende begeleiding van een VVV stadsgids, de bijzondere historische binnenstad van Zwolle ontdekken. Een unieke kans om leuke straatjes, monumenten en verstopte binnentuinen te bezichtigen. 

De ‘Tour de Hanze’ brengt u bij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour van ongeveer twee uur voert u onder andere langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bijzondere bouwstijlen.

Tijdens de herfstvakantie, 23 oktober t/m 27 oktober, kunt u dagelijks om 14.00 uur deelnemen aan de wandeling, welke start om 14.00 uur. Deelnemers betalen € 6,00 per persoon, inclusief entree monumenten en VVV stadsgids. Geef u nu op voor een wandeling bij de VVV Zwolle, Grote Markt 20, tel. (038) 4216198. Reserveren is verplicht. Kijk voor meer inspirerende groepsuitjes op de website www.overijsseltrips.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ja, een zeer verrassende ontdekkingstocht, zelfs voor Zwollenaars die Zwolle wel denken te kennen En als je een beetje geluk hebt (of pech) dan tref je ondergetekende als je stadsgids:):):):)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.