Onderzoek naar kinderlokker in Stadshagen

Zwolle – De politie is een onderzoek gestart naar de melding van de toenadering van twee meisjes in Stadshagen door twee mannen in een auto, afgelopen zondagmiddag 14 oktober.

Dit gebeurt op basis van de informatie van de kinderen en de ouders. Onduidelijk is wat de bedoeling is van de toenadering van dit tweetal; vooralsnog is er geen sprake van enig misdrijf. Over de inhoud van deze informatie wordt door de politie geen mededeling gedaan.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Oppaken die kl…k zo snel mogelijk
  Flink straf geven
  Eigenlijk moet er wel een specialeteam komen denk ik landelijks die dat soort tuig opspoort en als het aan mij zou ligen zou die gasten in de cel gooien en voor altijd!! Weg ermee dan zijn straten wel wat veiliger!!


  ⚠️ Meld

 2. Vanochtend gehoord van een collega…..

  Er is een lichtgrijze nieuwe BMW gespot die kinderen met snoepjes in de auto proberen te krijgen….let op dus, kenteken is bekend ook bij de politie, – Editted -.auto is hier gisteren twee keer na aangifte nog in de straat geweest….


  ⚠️ Meld

 3. hoezo belachelijk heb je zelf ook kinderen? Bij mij in de wijk liep er ook zo’n smeerkees rond zou ook allemaal verzonnen zijn daarom is zijn voor arrest ook met 30 dagen verlengd, ik vind als kinderen zoiets vertellen je dit altijd heel serieus moet nemen


  ⚠️ Meld

 4. Beste bernard wanneer jij je kinderen hebt kleintjes die buiten spellen en dat er dan zoeits geburt of zou gebeuren kortom die persoon hoe dan ook wou kinderen lokken waarom zou hij dat doen en dan nog met de auto???
  Of je bent echt kortdenkend of iets anders maar goed wanneer je dats oort gasten van straat eraf haalt wordt het stuk beter en er lopen er denk ik nog meer rond van dat soort eikels ze mogen van mij ze allemaal in de gevangenis gooien en de grote jongens daar weten daar wel raad mee met dat soort varkens!!Voorkomen beter …. dus oppakken en opsluiten!!!


  ⚠️ Meld

 5. @mam

  Wat er door kinderen wel of niet is vertelt staat hier niet vermeld.
  We kijken naar wat hier staat en reageren erop, meer niet.


  ⚠️ Meld

 6. @mam: Belachelijk vind ik die ophef over een berichtje waar bijna niks in staat. De politie is een onderzoek gestart. De politie neemt de melding dus serieus. Klaar. Dan heb ik er wel vertrouwen in.


  ⚠️ Meld

 7. @Zwollenaarisback

  Dus volgens jou gaat iemand met gezond verstand wild speculeren en moord en brand schreeuwen vanwege een zeer vaag bericht?
  Als je de andere berichtgeving hierover leest word je ook geen steek wijzer.  ⚠️ Meld

 8. heeft hierbij zijn bedenkingen… [/b]
  Dat is wat ik zeg…begrijpend lezen!!

  Je zit er bovenop he spekkie, zo graag wil je je gelijk halen. Ga je gang, zegt weer genoeg over jou!!


  ⚠️ Meld

 9. Dit is mijn dochters overkomen met een vriendinnetje. Ja ze zijn gelijk naar huis gerend. Gelukkig! Ze zijn gelokt met snoepjes om bij de 2 mannen in de auto te komen. Vaag? Nee hoor, het is duidelijk dat dit 2 mannen zijn met bijbedoelingen. Ze vonden het wel zo eng dat het ze moeite kost om in slaap te vallen s’avonds. En ja de politie houdt het semier en dat lijkt me heel logisch. Het gaat mij erom dat ze gepakt worden! En hoe de politie dit doet maakt mij niet uit. Als het maar gebeurd. Deze viezeriken moeten van de straat af. Mijn kinderen kunnen in hun eigen straat niet meer spelen! Naar buiten durven ze niet meer! Snel oppakken dus! Kenteken is bekend bij de politie. Hou die grijze Mercedes met 2 mannen erin in de gaten!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.