De Kerstversiering hangt alweer in Zwolle

Zwolle – Onverwacht, maar wel waar! Veel te vroeg of juist mooi op tijd? De Kerstversiering is deze week boven een aantal winkelstraten in Zwolle gehangen. Boven de Diezerpromenade en de Oude Vismarkt schijnen duizenden lampjes. Bert heeft er zo zijn gedachten over…

kerstversiering.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

25 gedachten over “De Kerstversiering hangt alweer in Zwolle”

  1. Ik denk dat je het niet moet zien al kerstverlichting maar als sfeerverlichting. Thuis doe je toch ook de kaarsjes weer aan wanneer het ‘savonds donker wordt.

  2. Ik vind het wel wat hebben, die sfeerverlichting.
    De zon is nu al zo vroeg onder, dat je op donderdagavond, oftewel koopavond, wel een extra lampje op straat mag gebruiken.

  3. fietste vanmiddag door de stad en zag dat ze druk bezig waren met de verlichting op te hangen, het eerste waar ik aan dacht was kijk sinterklaas komt gouw weer.

  4. Ze mogen na al die jaren die domme versieringen wel eens vervangen. Ik vindt dat oorlekijke dingen. in andere steden zijn ze daar mooier.

  5. dit is te gek voor woorden, kerst verlichting hang je nu nog niet op dat doe je na 5-12, maar ach ze zijn allemaal van slag, in augustus liggen de peppernoten al in de winkel, en nu kun je al kerstspullen kopen, net na nieuwjaar liggen de paaseitjes in de winkel, de commercie viert hoogtij maar het tijdsbegrip raak zo aardig van slag, we lijken wel niet goed snik>:(>:(>:(>:(

  6. @ikss

    Daar heb je best gelijk in ja, die dingen zijn waarschijnlijk ouder dan sommige mensen die dit lezen.
    Misschien dat ze een keer zijn opgeknapt hier en daar, maar volgens mij nog steeds dezelfde dingen.

    Misschien iets met een Zwols schild in de midden?
    Zou leuk zijn 8)

  7. Die feestverlichtingbedrijven kunnen niet overal tegelijk alles ophangen, dus het ene jaar wat vroeger, en het andere jaar wat later.

  8. Op de snelweg moet in de nacht de verlichting uit om geld en stroom te besparen,

    Maar Zwolle hangt gewoon in oktober al de kerstverlichting
    al op!?>:(>:(>:(

    lekker duurzaam zo:o:o:o

  9. Ja, is wel weer lekker krom.
    Ben ik met je eens dennisb.
    Maar doen ze de verlichting ook al aan dan?

    @dick
    Geen idee, ze smaakten niet zelfgebakken of van vorig jaar in ieder geval.;)

  10. Leve de energie besparing.

    Hang eens een keer iets moois op voor de kerst en wel na 5-12, dan kijken we daar volgend jaar weer met plezier naar uit.

    Er hangt nu vast weer de vitrage van sinterklaas zijn rok aan de lijn.

  11. het is sfeerverlichting en geen kerst.
    en als alle mensen nu eens stopten met de spullen vroeg te kopen,
    komt het vanzelf later in de winkels.

  12. Gemeente Zwolle moet bezuinigen, dus andere verlichting word hem niet, maar doe de lampjes dan ook niet aan. Eerst Sinterklaas versiering…..lampjes kunnen alvast hangen maar doe ze dan op 6 dec aan. Sinterklaas is zo belangrijk voor kinderen, elk jaar moet je weer uitleggen dat Kerst voor grote mensen belangrijker is.

  13. Mensen die het hele jaar kaarsen thuis aansteken moeten ook zowat elk jaar de kamer witten .De walm van de kaarsen maakt de hoeken van de kamers er grauw waar het wit was.Bij mij geen kaarsen in huis heb de boel nog mooi wit

Reacties zijn gesloten.