Muziekfestival Let’s Get Lost heeft line-up rond

Zwolle – De organisatie van het Let’s Get Lost festival dat op 27 oktober plaatsvindt in de Zwolse binnenstad heeft het blokkenschema op hun website bekend gemaakt. Het festival start om 17.30 uur in Popfront. Het programma duurt tot 03.00 uur ’s nachts. Publiek is vanaf 17.00 uur welkom. Kaartjes kunnen aan de kassa van Hedon worden omgewisseld voor polsbandjes. Een polsbandje geeft de bezoeker toegang tot alle locaties (Hedon, Popfront, Young Ones, de Verhalenboot, In De Buurt).

In de middag van zaterdag 27 oktober spelen een aantal acts van het festival akoestische sessies in de binnenstad. Zo spelen Man From The South, We Were Evergreen, Deep Sea Diver een sessie in het Langhuis aan de Goudsteeg vanaf 14.00 uur. Deze sessie wordt opgenomen door het collectief “In De Kringloop”. Vanaf 16.00 uur spelen The Horse Company en Oscar & The Wolf een sessie in Plato aan de Klokkensteeg. De middagsessies zijn alleen toegankelijk voor bezoekers die reeds een kaart hebben voor het festival. Op Let’s Get Lost spelen: Anne Soldaat, Still Corners, Isbells, Charlie Jones’ Big Band, Rats On Rafts, Echo Lake, Westkust, The Horse Company en nog veel meer.

Kaarten kosten €17,50 en zijn online te bestellen op www.lets-get-lost.nl en www.hedon-zwolle.nl.

Partners van het festival zijn, naast de genoemde locaties o.a. Buro Ruis, BeoPlayground, Kicking The Habit, Plato en Pinguin Radio.

Let’s Get Lost – Festival

Zaterdag 27 oktober

Vier locaties binnenstad Zwolle

Ticketprijs: € 17,50 excl. voorverkoopkosten

www.lets-get-lost.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. – Een paar uur later –
    Daarom dus (geen reacties of argumenten).

    Is het omdat er toch een stevige prijs betaald moet worden voor activiteiten van Popfront, die dat anders altijd gratis aanbiedt?
    Als het label ‘Hedon’ eraan zou hangen, wordt het al anders volgens mij.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.