PEC Zwolle Vrouwen zoekt vrijwilligers

Zwolle – Rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal van de PEC Zwolle Vrouwen is veel te doen, zoals het begeleiden en ontvangen van de ballenmeisjes en line-up, het verspreiden van de programmaboekjes, het aanbrengen van bewegwijzering en het gastvrouw zijn achter de balie en andere te ontplooien activiteiten voorafgaand aan of tijdens de pauze van de wedstrijd.

De minimale leeftijd is ongeveer rond de 16-18 jaar, maar men hoopt ook veel oudere vrijwilligers enthousiast te maken voor de vrijdagavond. Zelfstandig kunnen werken is beslist een must! De wedstrijden beginnen vrijdags om 19.30, maar om activiteiten voor te bereiden voorafgaand aan de wedstrijd dien je om uiterlijk 18.00 uur aanwezig te zijn. Afhankelijk van de jou toegedachte taken ben je tussen 21. 45 uur en 22.15 uur klaar. Op donderdagavond 18 oktober 2012 houdt PEC Zwolle Vrouwen van 19.30 tot 21.00 uur in de persruimte van het IJsseldelta stadion een informatieavond voor vrijwilligers. Potentiële vrijwilligers die het leuk vinden om geregeld of tijdelijk iets voor de organisatie van de PEC Zwolle Vrouwen te doen kunnen zich voor deze informatieavond aanmelden door een e-mail te sturen naar: patty@peczwollevrouwen.nl.

Wat wordt er besproken tijdens deze avond?
Tijdens deze informatieavond wordt er uitleg gegeven over onder andere:
– zaken die geregeld moeten worden voorafgaand aan een wedstrijd, bijvoorbeeld: het regelen en benaderen van
clubs voor de ballenmeisjes en de accommodatie;
– de opzet van, afspraken maken voor en de coördinatie van het programmaboekje voor een wedstrijd tot en met
de aflevering van het drukwerk;
– zaken die spelen rondom de wedstrijd, bijvoorbeeld: het begeleiden van de ballenmeisjes, hulp bij het omroepen,
bediending van het scorebord en het aanbieden en uitdelen van programmaboekjes;
– het schrijven van diverse berichten;
– het verzamelen van foto’s en beelden van de gespeelde wedstrijden;
– en nog veel meer!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Twijfel dan niet en meld je aan voor de informatieavond van de PEC Zwolle Vrouwen op donderdag 18 oktober! Graag tot ziens in de persruimte van het IJsseldelta stadion!

Artikel delen: