Kwaliteit Proeverij voor kunstbeoefenaars

Zwolle – Op dinsdagavond 6 november aanstaande organiseert Kunst & Zo in samenwerking met YMCA de ‘Kwaliteit Proeverij’. Deze avond is bedoeld voor vrijwilligers, actieve leden, besturen, freelancers en zzp-ers die werkzaam zijn op het gebied van kunst en cultuur. Iedereen is welkom, of men nu danst, zingt, muziek maakt, acteert, beeldhouwt, of penningmeester is.

Men mag komen proeven van dynamische workshops en presentaties over het doeltreffend runnen van zijn organisatie/ vereniging/ onderneming. De kernwoorden van deze avond zijn, direct aan de slag, kwaliteit en ontmoeting! De avond begint om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) en vindt plaats in Kunstencentrum Muzerie. De toegang is gratis. Wel moet men zich vooraf even aanmelden. Er zijn enthousiaste en ervaren workshopleiders die de deelnemers meeneemt in actuele thema’s zoals PR maken, social media, beter besturen, financiën vinden en beheren, vrijwilligers zoeken, leden actief maken en nog veel meer. Tijdens de borrel kan men netwerken, ideeën opdoen, ervaringen delen en nieuwe plannen maken voor toekomst.

Belangstellenden kunnen zich nog tot 29 oktober aanmelden door een e-mail te sturen naar info@kunstenzo.nl, met daarin de vermelding van:
– naam
– organisatie of vereniging (indien van toepassing)
– e-mail
– adres
– telefoonnummer en
– de kunstdiscipline die beoefend wordt

Gezien een maximaal aantal deelnemers wordt geadviseerd niet te lang te wachten zich aan te melden.
Kijk voor meer informatie over Kunst & Zo op www.kunstenzo.nl

Artikel delen: