Inval in woning Vincent Lubeckstraat

Zwolle – Bij een woning aan de Vincent Lubeckstraat in Zwolle is donderdagmiddag rond 15.00 uur een inval van de politie geweest. De opdracht voor de inval zou door een politiekorp van buiiten de regio IJsselland gegeven zijn. Dat is ook de reden dat de politie IJsselland verder geen mededelingen kan doen over deze politieactie.

Diverse agenten en rechercheurs waren na de inval in de woning om onderzoek te doen. Daarvoor werden ook speurhonden gebruikt. De reden voor de inval is tot dusver onbekend. De politie wil hier nog niets over kwijt. De politie maakt duidelijk dat de inval niets te maken heeft met de schietpartij eerder deze week aan de nabijgelegen Buxtehudestraat. Donderdag werd in de buurt door de politie een flyeractie gehouden met de vraag of getuigen van het schietincident zich willen melden. Kort na de inval werden vier auto’s van een Arrestatieteam gesignaleerd. De vier geblindeerde auto’s reden met grote snelheid en met signalen via de IJsselbrug Zwolle uit richting de Veluwe. Tijdens het onderzoek in de woning werden alle rolluiken naar beneden gedaan en de voordeur door woningcorporatie SWZ vervangen. Het is niet bekend of er personen meegenomen zijn.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Staan ze allemaal buiten?
  Oh, wat zijn ze sociaal betrokken, poeh he!
  Sensatievolk, bah:(

  Sta je daar voor jan met de korte achternaam buiten.
  Ze laten je toch niet weten wat ze aan het doen zijn.  ⚠️ Meld

 2. en waar was het allemaal om GELUL EN AFGUNST VAN ANDEREN !want de bewoner is allang weer thuis ,nu maar hopen dat de stokers voor de kosten opdraaien !!En nog zo’n leugen de rolluiken werden niet naar beneden gedaan ,die zijn heel even dicht geweest omdat de mensen van rtv oost met cameras bijna in de tuin stonden !!boven de woning was alles al dicht !!de reden van inval::AFGUNST!


  ⚠️ Meld

 3. En nog zo’n leugen de rolluiken werden niet naar beneden gedaan ,die zijn heel even dicht geweest

  Je spreekt jezelf gelijk tegen. Grappig!

  Maar er is dus wel iemand meegenomen geweest? Hoe is nu met deze persoon? Waar komt de afgunst vandaan denk je?

  Sterkte met alles daar.


  ⚠️ Meld

 4. @Mariane haha ja heb het idd beetje dom neergezet..Laat ik het zo zeggen dan : de rolluiken van de beneden verdieping zijn op een gegeven ogenblik heel even een stuk dicht gegaan niet geheel maar bijna !!na ong 20 minuten gingen ze weer een stukje omhoog !!Ik zag dat er mensen stonden te filmen bij de voordeur en tuin dus ik denk dat daarom alles even wat beter afgeschermd werd.

  En idd er was iemand meegenomen maar dat was voor wat anders (werd ook gezegd andere regio) en daar is deze persoon voor vrijgelaten ,!

  Hoe het met deze persoon gaat weet ik niet ik neem aan goed zie hem weer gewoon langs lopen met zijn gezin of zn hond uit laten !

  En afgunst tjah das gewoon in deze straat heel erg ,als iemand ziet dat iemand het beter heeft dan moet daar wel wat bij zitten en als ze je dan een oor aan kunnne naaien dan doen ze dat .Niet kijkende naar zichzelf !Maar goed ze hebben vast niet goed genoeg gelult en of gelogen anders was de man echt wel vast gehouden na zo’n grote inval !!en die inval was echt door gelul bahbahbah ..viespeuken zijn het


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.