Buurt voor buurtonderzoek Zwolle

Zwolle – Deze week zijn bijna 25 duizend Zwollenaren benaderd om mee te doen aan het buurt-voor-buurtonderzoek. Met dit onderzoek wil de gemeente Zwolle achterhalen hoe Zwollenaren hun eigen buurt ervaren en wat er eventueel verbeterd kan worden.

Tot 29 oktober 2012 kan het buurt-voor-buurtonderzoek worden ingevuld. Deelnemers hebben dus nog twee weken de tijd om aan de gemeente te laten weten wat zij belangrijk vinden voor hun wijk. Wat kan er beter, anders, mooier in hun wijk? Wat zien zij voor kansen en mogelijkheden? Laat het de gemeente weten, vul het onderzoek in! Dat invullen kan via internet. Wanneer deelnemers bellen met het telefoonnummer 038- 498 2040, krijgen zij een persoonlijke inlogcode waarmee zij online de vragenlijst kunnen invullen. Wanneer men niet via internet mee kan doen, dan kan men via ditzelfde telefoonnummer bij de gemeente een papieren vragenlijst opvragen.

Meebeslissen

De buurt-voor-buurtonderzoeken worden om de twee jaar gehouden en geven een goede basis om de veranderingen in en de wensen voor de eigen woon- en leefsituatie met de wijkbewoners te bespreken. Bewoners van de stad kunnen met het invullen van het onderzoek meebeslissen welke opgaven in de wijk aangepakt moeten worden en welke van die opgaven het eerste aandacht verdient.

De resultaten van het onderzoek worden eind januari 2013 verwacht en worden te zijner tijd via internet bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. vrijwillig is 1 groot woord heb ook me gedaan wou eerst niet maar kreeg van de week weer zo brief> dus maar is in gevuld en vond de vragen te minste sommige drie keer niks. `En sturend benieuwd


    ⚠️ Meld

  2. vrijwillig is 1 groot woord heb ook me gedaan wou eerst niet maar kreeg van de week weer zo brief>

    brief staat op naam en code:o

    ze weten dus alles van je>:(    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.