Nachtelijke werkzaamheden IJsselallee en Oldeneelallee

Zwolle – Op de IJsselallee en Oldeneelallee vinden van woensdag 24 oktober tot en met zaterdag 27 oktober nachtelijke asfalteringswerkzaamheden plaats. De asfaltlaag wordt vernieuwd waardoor de verkeersveiligheid toeneemt. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 6.00 uur. Er gelden omleidingsroutes die ook op borden langs de weg staan aangegeven.

De werkzaamheden op de IJsselallee vinden plaats op het gedeelte tussen de Burgemeester van Walsumlaan en Reysigerweg. De weg wordt afgesloten voor verkeer richting Wijhe. Voor verkeer in de tegenovergestelde rijrichting blijft de weg toegankelijk. Ook de kruisingen blijven toegankelijk. Op de Oldeneelallee wordt gewerkt op het gedeelte tussen de Nipkowstraat / Gerenweg en Ceintuurbaan / Heinoseweg. De weg wordt afgesloten voor verkeer in de richting Ceintuurbaan. Ook hier geldt dat de kruisingen en de weg in tegenovergestelde rijrichting toegankelijk blijven.

Omleidingsroute

Verkeer op de IJsselallee met bestemming Wijhe kan omrijden via Hanzeallee – Koggelaan – Hanzelaan.

Voor verkeer richting de N35 (Ceintuurbaan, Heinoseweg) gelden de volgende omleidingen:·

Verkeer komend vanaf de A28 wordt geadviseerd de snelweg bij afrit 20 – Zwolle Noord te verlaten en vanaf daar de Ceintuurbaan te volgen. ·

Verkeer op de IJsselallee wordt omgeleid via Ittersumallee – Marsweg – Leo Majorlaan – Ceintuurbaan.·

Verkeer op de Oldeneelallee kan rijden via Marsweg – Leo Majorlaan – Ceintuurbaan.·

Verkeer op de Wethouder Alferinkweg kan rijden via Leo Majorlaan – Ceintuurbaan.

Artikel delen: