Zwollenaar mishandelt meisjes

Zwolle – In een woning aan de Abel Tasmanstraat is een 35-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling van twee meisjes van 17 en 18 jaar.

Hij viel beiden lastig waarop een onderlinge woordenwisseling en een handgemeen ontstond. Een van de meisjes raakte gewond aan haar gezicht. De man is ingesloten. Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Mee eens Blauwvinger, wil alleen zeggen, je blijft van alle mensen af, niet alleen vrouwen/meisjes.
  Slaan is een teken van onmacht, en een te kleine woordenschat, om een probleem op te lossen.:)


  ⚠️ Meld

 2. Twee van die meisjes hadden die eikel zo verrot moeten schoppen dat hij het voor hem een lesje was geweest zodat hij nooit meer vrouwen/meisjes lastig viel!!!


  ⚠️ Meld

 3. Sinds de emancipatie hoef je vrouwen niet meer anders te behandelen. Dat heeft zn voordelen, maar ook zn nadelen. Meisjes waren vast niet zo liev zoals vaak verwacht wordt.


  ⚠️ Meld

 4. Ben blij dat Suze, CA en Me het verhaal in perspectief plaatsen. Ik vond het al zo’n vreemd verhaal: allereerst dat de man die vrouwen lastig valt en ze dan ook nog mishandelt. Dat kan natuurlijk nooit zo zijn gegaan. Nu begrijp ik het beter: de slachtoffers hebben het uitgelokt of zijn zelf begonnen. Misschien kunnen jullie je verhaal bij de politie doen zodat ze die man van verdere rechtsvervolging kunnen ontslaan?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.