Verkoop kaarten PEC Zwolle tegen PSV en Ajax

Zwolle – De komende twee weken ontvangt PEC Zwolle PSV (zondag aanstaande) en Ajax (zondag 11 november) in het IJsseldelta stadion. Steun de ploeg van trainer Art Langeler bij deze twee mooie wedstrijden!

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen PSV is in volle gang, heb je nog geen kaarten wees er dan snel bij. Dinsdag gaat ook de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax van start. Via onderstaande kanalen zijn de kaarten beschikbaar. De kaartverkoop voor PEC Zwolle  – Ajax via internet start op dinsdag 23 oktober 2012. Ga voor meer informatie naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kan één kaart gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle.

PEC Zwolle – Ajax
Zondag 11 november 2012, 14.30 uur
IJsseldelta stadion

TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox start op dinsdag 23 oktober 2012. Bij de gebruikelijke verkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard één toegangskaart kopen. Kaarten kopen op vertoon van legitimatie is niet mogelijk.

PEC Zwolle Fanshop
De kaartverkoop in de PEC Zwolle Fanshop start op dinsdag 23 oktober 2012. Hier kan één kaart gekocht worden op vertoon van je seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Kaarten kopen op vertoon van legitimatie is niet mogelijk.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten. De deuren van het IJsseldelta stadion openen om 13.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. mocht er iemand nog graag een kaartje voor PEC Zwolle PSV 28-10-2012 14.30 willen kopen. Ik heb er in over. vak 30.

    Normale prijs 20.75. Ik dacht een kaartje voor Noord te kopen helaas waren de verkoper en ik niet zo scherp…


    ⚠️ Meld

  2. Nou dat zijn zware dobbers voor PEC Zwolle deze wedstrijden gelukkig staat De Boer weer tussen de palen en kan die er nog wat uithouden .De spelers moeten dit keer goed aan de bak wens ze veel succes


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.