Het Grote Sinterklaasfeest voor de minima

Zwolle – Na het succes van Hét Grote Sinterklaasfeest van vorig jaar voor gezinnen die onder het bestaansminimum leven, zal op 1 december dit grote feest weer georganiseerd worden in Regardz Nieuwe Buitensociëteit.

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_3.jpg

Studio TaS, Regardz Nieuwe Buitensociëteit en Patricia Gieling hebben de handen weer ineen geslagen om dit jaar weer een onvergetelijk middag te organiseren. Het team wordt dit jaar versterkt door An Meijer. Tijdens de gezellige Sinterklaasmiddag worden de gezinnen om 15.00 uur warm ontvangen met koffie/thee, ranja en met een lekkere Sinterklaaskoek. Tijdens het programma wordt er een musical opgevoerd door de musicalschool Song&Dance. Aan het eind van het programma krijgt elk kind een mooi cadeau mee naar huis én een goodie-bag met leuke kleine en ook smakelijke verrassingen.

Dankzij vele sponsoren en met ondersteuning van Van & Voor Zwolle wordt ook dit jaar Hét Grote Sinterklaasfeest weer mogelijk gemaakt. Maar we kunnen altijd nog sponsoren gebruiken. Wilt u als bedrijf of particulier een bijdrage leveren, mail dan naar: sinterklaasfeest@studiotas.nl.

Het inschrijven voor gezinnen kan onder andere tijdens de uitgiftemomenten van de Voedselbank Zwolle op vrijdag 26 oktober en vrijdag 9 november.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En wanneer is het Sinterklaasfeest voor de maxima? 😛
    Ontvangst met champagne en kaviaar… hahaha

    Alle gekheid op een stokje: prima initiatief voor de mensen die het niet zo breed hebben in de maatschappij. Zo blijft een prachtige Nederlandsse traditie beschikbaar voor iedereen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.