Buitenlandse mannen stelen sleutels uit garderobe

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan het Rodetorenplein zijn zondagmiddag 21 oktober twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal en illegaal verblijf in ons land.

Een medewerker van de gelegenheid vertrouwde het niet dat men zonder toezicht in de garderobe verbleef waar zijn jas hing. Toen hij ging kijken miste hij zijn sleutels. Hierop werd de politie gebeld die de mannen hun zakken liet leeghalen, waarbij de sleutelbos tevoorschijn kwam. Bij de aanhouding bleek dat de eerste verdachte, een 28-jarige man uit Luttelgeest, een ongewenst vreemdeling, waarop hij is overgedragen aan de Vreemdelingendienst. De tweede man, een 30-jarige Italiaan, had meerdere ID-bewijzen bij zich, waardoor er twijfel over zijn identiteit bestond. Deze verdachte zit nog vast voor nader onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Onlangs al een paar -buitenlandse mannen- in Assendorp die telefoons wilden meenemen en ook een overval op een fietser door 5 gekleurde mensen.
  Het is al heel wat dat er tegenwoordig gemeld wordt dat het buitenlanders zijn..
  Voorheen was dat taboe.

  Ik zeg: Als gast gedraag je je als gast en anders wegwezen…
  (geldt voor iedereen)  ⚠️ Meld

 2. Geen stuk uit het oor knippen doeken maar een tatoeage van ongewenst persoon op het voorhoofd .Komen ze voorlopig niet meer over straat hier of ze moeten een bivakmuts op maar dan vallen ze gelijk ook op


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.