Ronald McDonald Rally goed voor € 20.000,-

Zwolle – De tweede editie van de Ronald McDonald Rally heeft donderdag 18 oktober een bedrag van € 20.000,- opgebracht voor het gelijknamige Huis in Zwolle. Bijna 70 equipes verschenen aan de start van de oldtimerrally die dwars door het pand van hoofdsponsor Pouw Automotive in Zwolle reedt.
Onder luidt applaus meldde de één na de andere prachtige klassieker zich aan de start. De deelnemers reden een goed uitgekiende route die ze van Zwolle naar Meppel, Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Genemuiden, Kampen, weer terug naar Zwolle bracht. De finish, net als vorige jaar bij het stadion in Zwolle, werd een feestelijke inhaal waar Piet Paulusma zijn opwachting maakte. Hij overhandigde namens Firezone een cheque van € 5.000,- aan Lianne Booijink, huismanager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De organisatie van de rally spreekt over een succesvolle, sportieve en gezellige dag.

Prijzen
Samen geld ophalen voor het goede doel is één ding, de sportieve prestaties stonden ook centraal. Zowel de Toer- als Sportklasse kenden terechte winnaars. In de Toerklasse ging het duo Jonker/Arslan in hun Triumph TR4a er met de eerste prijs vandoor. En in de Sportklasse nam team Van den Broek/Dijkstra rijdend in een Citroën DS de beker mee naar huis. Daarnaast konden beide equipes rekenen op een fantastische prijs beschikbaar gesteld door Juwelier Veenemans: Junghans Horloges.
Verrassing van Firezone
Tijdens de prijsuitreiking stond er ook nog een verrassing voor de 75 vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis op het programma. Firezone beloonde hun topprestaties met gratis tankpassen.
Alle uitslagen en het fotoverslag van deze tweede editie van de Ronald McDonald Rally zijn te vinden op www.ronaldmcdonaldrally.nl.
Artikel delen: