Nico Dijkshoorn samen met Ronald Giphart in Hedon

Zwolle – Zaterdag 3 november staan Nico Dijkshoorn en Ronald Giphart samen op het podium van Hedon in het kader van hun voorstelling Matennaaiers. Wie hier nog naar toe wil moet niet te lang meer wachten met kaarten bestellen, want voor deze voorstelling zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Diep in de jaren negentig treedt Ronald Giphart op in Bibliotheek Amstelveen. Daar wordt hij opgewacht door een zenuwachtige medewerker in een blauwe stofjas: Nico Dijkshoorn. Ze spreken niet met elkaar, maar in hun ogen gloort een verwachtingsvol vergezicht. Ronald leest voor en Nico zorgt dat het Ronald aan niets ontbreekt. Jus d’orange. Pinda’s. Het kan niet op. Vijftien jaar later zitten Ronald en Nico voor het eerst samen aan een tafel. Omroep BNN vraagt hen de hoofdrol te spelen in het reality-drama ‘Dertig dagen samen kamperen in Nepal’. Pas op Schiphol, als zij hun bergschoenen staan te vergelijken, horen zij dat BNN van de serie afziet.

Maar nu komt het er dan toch van: Ronald en Nico werken eindelijk samen. Ze trekken door het land met het illustere combo The Hank Five. Zij zingen, schrijven, dichten, dansen, huilen, lachen, eten en naaien maat. Een voorstelling over vriendschap, de wereld, de liefde en het leven. En Nepal. Ronald Giphart en Nico Dijkshoorn in Matennaaiers, de voorstelling die al lang gespeeld had moeten worden.

Locatie : Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 3 november

Open : 20:00 uur

Aanvang : 20:30 uur

Entree : € 17,50

Artikel delen: