ZZP-ers in voormalig postsorteercentrum

Zwolle – Het voormalig postsorteercentrum aan de Westerlaan in Zwolle krijgt een tijdelijke en flexibele invulling. Eigenaar DC Vastgoedontwikkeling is gestart met City-Post, een nieuw initiatief voor ondernemers met als doel de beschikbare kantoorruimte tijdelijke te verhuren.

city-post.jpg

Al langere tijd signaleert DC de landelijke trend van toenemende aantallen ZZP’ers en de behoefte aan zelfstandige en flexibele kantoormeters. De huidige kantorenmarkt speelt daar nog onvoldoende op in. Daar komt verandering in, ook deze groep ondernemers kan nu een eigen kantoor huren. Een plek die goed voelt, waar je kunt ondernemen en waar je je netwerk met andere huurders/ ondernemers verder uit kan bouwen.

Voor de verhuur van City-Post werkt DC samen met Jeroen Doornbos, die als freelance verkoop-/verhuurmanager en vastgoedcommunicatieadviseur zelf ook een kantoor in City-Post zal betrekken. "De voorzieningen, zoals draadloos internet en schoonmaak, zijn op niveau. Maar vooral de bereikbaarheid, flexibiliteit, parkeermogelijkheden en de zeer aantrekkelijke prijs maken City-Post uniek", aldus Jeroen Doornbos. Doel is dit jaar de eerste kantoorgebruikers te kunnen huisvesten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.