Veel interesse voor Talentendag PEC Zwolle

Zwolle – Donderdagochtend organiseerde PEC Zwolle de PEC Zwolle Talentendag op het terrein van voetbalvereniging Be Quick ’28. Voor deze Talentendag hadden zo’n 180 kinderen zich opgegeven. Organisator Davey de Jonge is blij met de vele aanmeldingen: ,,Het is een positieve dag, met veel talenten. De kinderen speelden partijvormen, zodat we ze goed aan het werk konden zien.”

25-10-2012_talentendag-pec_zwolle-bequick_terrein_04.jpg

Eén van de deelnemers was de acht jaar oude Jur Fakkert. Hij geeft aan de Talentendag erg leuk te vinden: ,,De wedstrijdjes waren leuk, gingen goed en we wonnen ook nog eens veel. Ik doe mee omdat ik heel graag profvoetballer wil worden!” Jur had zijn broertje Ties meegenomen, die zelf nog te jong is om mee te spelen: ,,Ik vind het leuk om Jur te zien voetballen. Ik ben trots op mijn broer!”

25-10-2012_talentendag-pec_zwolle-bequick_terrein_05.jpg

25-10-2012_talentendag-pec_zwolle-bequick_terrein_01.jpg

25-10-2012_talentendag-pec_zwolle-bequick_terrein_02.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

25-10-2012_talentendag-pec_zwolle-bequick_terrein_03.jpg

Volgens Coördinator Scouting Jeugdopleiding van PEC Zwolle Nico Haak is de Talentendag een goede gelegenheid om de talenten aan het werk te zien: ,,We zagen al een paar goede spelers die leuke dingen lieten zien. Sommigen zullen dan ook zeker een uitnodiging krijgen voor de PEC Zwolle voetbalschool.”

Bron: peczwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Fijn dat zoveel sportieve kinderen gehoor hebben gegeven aan dit geweldige initiatief van PEC.
    Ik verwacht eigenlijk ook wel een beetje positieve reacties van de PEC voetbalsupporters of hebben zij alleen maar belangstelling voor de prestaties van het eerste elftal?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.