Boekenfestijn in Zwolle

Zwolle – IJsselhallen Zwolle is van donderdag 8 tot met zondag 11 november weer het toneel voor literaire koopjesjagers. Liefhebbers kunnen snuffelen tussen nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen, die op lange tafels staan uitgestald. Het aanbod bestaat uit Nederlandse en Engelse romans, strips, kinder-, kook-, reis-, geschiedenis-, studieboeken en hobby-artikelen waarvan de kortingen kunnen oplopen tot 90%. De toegang en parkeren zijn gratis.

Het Boekenfestijn bestaat al ruim 30 jaar. Een happening met maar liefst 1 miljoen nieuwe artikelen waarbij een scherpe prijs voorop staat. Het aanbod bestaat vooral uit restvoorraden, voorlaatste drukken, geïmporteerde of licht beschadigde artikelen. De lichtbeschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Alles is verdeeld over verschillende categorieën en staat overzichtelijk uitgestald. Bezoekers kunnen op hun gemak over de beursvloer wandelen om alles in te kijken.

Topliteratuur is te koop vanaf € 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Naast boekenliefhebbers is de knutselaar hier ook aan het juiste adres voor een breed assortiment aan hobby- en knutselmateriaal tegen discountprijzen. Voor ieder budget is er wat te vinden. Tijdens de beurs wordt het assortiment elke dag opnieuw aangevuld.

Mis het niet!

Zeventien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België. Het Boekenfestijn in IJsselhallen Zwolle is donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 11 november zijn de deuren open tot 18.00 uur. De toegang en parkeren zijn alle dagen gratis. Voor meer informatie kijk op www.boekenfestijn.com.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.