Agressieve Hattemer op hoofdbureau aangehouden

Zwolle – Een 25-jarige inwoner uit Hattem is op vrijdagmorgenvroeg 26 oktober in het politiebureau aan de Koggelaan aangehouden voor belediging en zware mishandeling.

De verdachte kwam aan het bureau om een aan het bureau verblijvende vriend op te halen. Hij gedroeg zich buitengewoon recalcitrant. Toen hem gesommeerd werd het gebouw te verlaten beledigde hij de aanwezige politiemensen door ze uit te schelden voor ‘vieze kankerlijers’. In verband met een zware mishandeling op de afgelopen avond werden camerabeelden uitgekeken. Hierop werd de aangehouden verdachte herkend, als degene die een kopstoot had uitgedeeld waarbij een 42-jarige inwoner uit Hattem gewond raakte aan zijn neus. Het slachtoffer deed daarvan aangifte. Tegen de verdachte zal zowel een proces-verbaal worden opgemaakt voor de belediging en de zware mishandeling.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een eikel!! Opslauiten en tijdje laten zitten en gelijk flinke boete laten betalen en en het zou ook verstandig zijn om hem voor twee of drie jaar stadverbod te geven!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.