PEC Zwolle – PSV Eindhoven bijna uitverkocht

Zwolle – Ben jij nog niet in de gelegenheid geweest om een kaartje voor de wedstrijd van aanstaande zondag, PEC Zwolle – PSV te kopen? Wees er dan snel bij want er zijn nog slechts 50 kaarten beschikbaar.

pec_zwolle_logo_-_kopie.jpg

Het gaat hard met de kaartverkoop van PSV, er is nog plek voor slechts 50 man in het IJsseldelta stadion. Alleen nog vandaag kunnen er kaarten gekocht worden in de PEC Zwolle Fanshop. Via Ticketbox kunnen er vandaag en morgen nog kaarten worden gekocht. Zorg dat je deze eerste topwedstrijd niet mist en koop snel je kaartje!

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Dick Advocaat moet keuzes maken. Het is de vraag met welke elf hij gaat starten.

  Het surplus aan aanvallende kwaliteiten dwingt Advocaat tot het maken van keuzes. Met Jeremain Lens, Tim Matavz, Memphis Depay, J?rgen Locadia, Luciano Narsingh, Dries Mertens en Georginio Wijnaldum, die allen dingen naar een basisplaats,heeft de Haagse oefenmeestereen luxeprobleem.

  Afgaande op de uitlatingen van de Kleine Generaal beginnen de contouren van een pikorde zich af te tekenen. Sinds het uitvallen van Ola Toivonen (hamstringblessure) lijkt Wijnaldum zich te kunnen richten op zijn favoriete nummer 10-positie. Tijdens het duel met Willem II (2-3 winst) maakte de Rotterdammer indruk op zijn trainer. ⤽Het klinkt misschien slijmerig, maar ik vond Wijnaldum goed vanuit zijn taak spelen⤝, zei Advocaat na afloop tegen de Telegraaf.

  Op de flanken is de strijd nog in volle gang. Mertens is eerste keus aan de linkerkant, maar de kandidaten voor de rechterzijde hebben Advocaat nog niet kunnen overtuigen. Narsingh kent teveel ups en downs. ⤽Hij is niet constant in zijn spel. Hij kan heel goed voetballen, maar moet dat vaker laten zien⤝ sprak Advocaat tijdens een persconferentie. Ook concurrent Depay voldoet nog niet aan de strenge eisen: ⤽Memphis is eigenlijk teveel met zichzelf bezig.⤝

  In de spits kan de ervaren keuzeheer niet om Lens heen. ⤽Hij is goed bezig om op te vallen. Hij wordt een jongen voor een grote ploeg⤝, sprak hij lovend op een persconferentie. Mededinger Matavz beseft in gesprek met NUsport. dat hij pas op de plaats moet maken. ⤽Lens heeft het de laatste wedstrijden goed gedaan, dus is het niet meer dan normaal dat hij nu in de spits begint.⤝ Derde optie Locadia begint stilletjes op de deur te kloppen maar wordt langzaam gebracht.

  Zware maand voor PEC

  PEC Zwolle-trainer Art Langeler staat voor een reeks zware wedstrijden. Voorafgaand aan de krachtmeting met RKC Waalwijk van vorige week waarschuwde hij zijn team nog door te stellen dat er een schepje bovenop moest. ⤽Als we dit gemiddelde aantal punten halen, dan redden we het niet. Er moet dus nog een tandje bij⤝, zei hij op de officiële clubsite.

  Langeler werd op zijn wenken bediend. PEC Zwolle nam verrassend drie punten mee naar huis (1-2), tot tevredenheid van de coach. ⤽We staan er goed voor en over ons spel kunnen we tevreden zijn, maar de komende weken zullen absoluut niet makkelijk worden⤝, zei Langeler tegenover Voetbal International. Met na PSV ook sc Heerenveen, Ajax, NAC Breda en FC Twente op komst zijn de Zwollenaren er veel aan gelegen om het moraal hoog te houden.  ⚠️ Meld

 2. Tsja, als ze niet die belachelijke koppeling hadden met een clubkaart, hadden ze misschien die laatste ook allang verkocht aan mensen die gewoon af en toe eens naar een wedstrijd willen. (ondertussen wel gemeenschapsgeld vangen, maar diezelfde gemeenschap het moeilijk maken om er gebruik van te maken)


  ⚠️ Meld

 3. @Japser_

  Die clubkaart hebben ze niet zelf bedacht maar is door de eredivisie bedacht. dat is overigens een goed initiatief geweest, omdat je zo hooligans het in ieder geval moeilijker maakt om aan kaarten te komen aangezien je maar voor een club een clubkaart mag hebben.

  Voor de ‘gemeenschap’ is het niet zo lastig, een clubkaart kost (bijna)niets en is zo aangevraagd


  ⚠️ Meld

 4. @Japser: (ondertussen wel gemeenschapsgeld vangen, maar diezelfde gemeenschap het moeilijk maken om er gebruik van te maken)

  Leg uit…. gemeenschapsgeld ontvangen…?

  Daarnaast, een clubcard kun je GRATIS aanvragen bij PEC Zwolle.


  ⚠️ Meld

 5. De gebroeders Luciano en Furdjel Narsingh komen elkaar dit weekend op het veld niet tegen. De oudste van de twee, PEC Zwolle-aanvaller Furdjel, is geblesseerd en kan niet meedoen in de competitiewedstrijd tegen zijn broers club PSV.

  Naast Narsingh ontbreken aan Zwolse kant ook Arne Slot en Bart van Hintum. “Verder zijn wij fit en hebben we er zin in”, zegt coach Art Langeler op de clubwebsite.

  Langeler hoopt tegen PSV voor een stunt te kunnen zorgen. “We hebben al acht punten, daar is niet zoveel mis mee na negen wedstrijden. Vorige week, toen wij nog op vijf punten stonden, heb ik gezegd dat wij er in ieder geval nog een punt of zeven a acht bij moeten halen voor de winterstop. We zijn nu dus drie punten verder, laten we dit tempo maar doorzetten dan kunnen we deze doelstelling ook aanpassen.”  ⚠️ Meld

 6. @Tutu ah dat wist ik niet, dan is het anders 🙂

  En ja gemeenschapsgeld. Dat stadion en de club erin wordt aan alle kanten ondersteunt door de gemeente/overheid 🙂


  ⚠️ Meld

 7. Hmm Japser, dat vind ik nou niet echt een duidelijke uitleg. Op wat voor manier worden ze ondersteunt dan? Financieel? Bij mijn weten heeft de club een paar jaar geleden een lening afgesloten met de gemeente van een half miljoen euro. Deze wordt echter netjes afbetaald. Elk jaar wordt er 1 ton op de rekening van de gemeente gestort, inmiddels heeft PEC al 2 ton afbetaald. Verder is de club de laatste jaren nooit financieel gesteund door de gemeente. PEC kan de broek inmiddels prima zelf ophouden. Dus ik ben erg benieuwd waar jij deze wijsheid vandaan hebt.


  ⚠️ Meld

 8. De wedstrijd van aanstaande zondag tussen PEC Zwolle en PSV is op de publieke tribunes volledig uitverkocht. Enkel op de zakelijke tribune zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Dit betekent dat het team van trainer Art Langeler zal worden aangemoedigd door ongeveer 11.200 supporters. De laatste kaarten vlogen vrijdagmiddag als warme broodjes over de toonbank.

  Voor de thuiswedstrijd over twee weken tegen Ajax zijn nog wel enkele kaarten beschikbaar.  ⚠️ Meld

 9. @Jasper
  Clubkaart kun je zo gratis aanvragen op het kantoor van PEC. Tenminste, als je geen stadionverbod hebt.;) Die maatregel is door de knvb ingesteld om het tuig buiten de poort te houden, is dus in het belang van iedere fan.


  ⚠️ Meld

 10. Vakkie19 welk pisvee bedoel je toch niet PSV .het wordt een afgang voor PEC de ballen vliegen ze om de oren .Ze voetballen in een klasse waar z nog lang niet thuishoren en de komende wedstrijd zal dat blijken ook .Het is hier nooit wat geworden en zal het ook niet worden want geld is er niet alleen maar schuld en die wordt met de tijd groter


  ⚠️ Meld

 11. Pieters, verliezen tegen psv is geen schande. Bijna volle bak met allemaal mensen die anders denken dan jij. Zijn die nou zo dom of ben jij *kuche* zo slim?


  ⚠️ Meld

 12. Ik ben ook in het bezit van een clubkaart en ga af en toe naar een wedstrijd van PEC. Ook ik wilde met met zoontje naar een wedstrijd tegen PSV of AJAX, ik kan met de clubkaart echter maar 1 kaartje bestellen!!!! laat dan maar zitten…….jammer dan.


  ⚠️ Meld

 13. @ Pieters: Waar maak je, je toch weer druk om kerel. PEC heeft het toch maar hartstikke goed voor elkaar met een leuk team ere te spelen, een vol stadion te hebben aankomende zondag en met die schuld valt het wel mee hoor. Is toch hartstikke leuk voor die duizenden supporters, die gun ik het wel. Het is wel erg gemakkelijk om te gaan schreeuwen dat Zwolle aanstaande zondag punten zal gaan verliezen, tja die kans zit er dik in. Maar zelfs op de verschillende psv forums wordt er door psv supporters gesproken over mogelijk punten verlies voor hun cluppie. De Zwolle supporters hebben morgen gewoon niets te verliezen en alles te winnen, wordt een mooi dagje! Weer vroeg het cafe in op de zondag en dan richting het stadion, heerlijk!


  ⚠️ Meld

 14. Pieters hoorde ook bij de club die vorig seizoen hard riep dat we NOOIT kampioen zouden worden, roept nu dat we zullen degraderen, zal eind van dit seizoen beweren dat we enorm geluk hebben gehad dat we het toch hebben gered etc. Pieters: kijk even op de ranglijst welke plek we staan. Oké, ik weet de reactie al, laat maar.8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.