Muzikaal eerbetoon aan oorlogsveteranen regio Zwolle

Zwolle – Ernst Daniel Smid en de Marinierskapel der Koninklijke Marine brengen op woensdag 7 november een eerbetoon aan alle oorlogsveteranen van regio Zwolle. Speciaal voor deze avond werken de Marinierskapel en Ernst Daniël Smid samen om een muzikaal saluut te brengen aan alle Nederlandse mannen en vrouwen, die werden uitgezonden voor vredesmissies waar ook ter wereld.

marinierskapel.jpg

De Marinierskapel, gevormd door 54 geselecteerde beroepsmusici, behoort tot een van de beste militaire orkesten ter wereld en is het muzikale visitekaartje van de Koninklijke Marine. De eigen ‘sound en drive’ van het orkest is kenmerkend en legendarisch in de internationale muziekwereld. ‘Tribute to Veterans’ van Marinierskapel der Koninklijke Marine en Ernst Daniel Smid start op woensdag 7 november om 20.00 uur in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Het concert zal worden geopend door burgemeester Henk Jan Meijer. Kaarten kosten €20,- en zijn te verkrijgen via www.odeondespiegel.nl of bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel.

Dit concert is een initiatief van het bestuur van de Stichting Oud Militairen Zwolle , de vereniging Contact Oud-Mariniers Regio Zwolle/ Flevoland en de directie van Odeon De Spiegel theaters.

Artikel delen: