Europacup Volleybal voor CEV Cup in Zwolle

Zwolle – Na acht jaar schittert Landstede Volleybal weer in de CEV Cup. De eerste wedstrijd in Roemenië is gewonnen met 0-3, maar om een ronde verder te komen moet er ook thuis gewonnen worden. De mannen spelen woensdag 31 oktober om 20.00 uur de return tegen Dinamo Boekarest in het Landstede Sportcentrum.

Dat Landstede Volleybal in Roemenië met 0-3 heeft gewonnen, wil niet zeggen dat ze aan één set genoeg hebben. Ook in Zwolle moet gewonnen worden, anders volgt er een golden set om te bepalen welke ploeg een ronde verder mag in de CEV Cup. “Hopelijk is het volle bak” Coach Redbad Strikwerda roept iedereen op om naar de wedstrijd in het Landstede Sportcentrum te komen. "Het was in Roemenië erg rustig. In totaal waren er maar 56 mensen, de entourage was dus niet echt mooi. Ik hoop dat heel Zwolle volgende week uitloopt, want een rentree na acht jaar mag best worden beloond. Het gaat er in de return tot het laatste moment om, dus hopelijk is het volle bak."
Kortingsacties

Bij aankoop van een kaartje aan de kassa voor de wedstrijden ‘Landstede Volleybal vs. Floorever/Reflex’ en ‘Landstede Basketbal vs. Aris Leeuwarden’ dit weekend, ontvangt de bezoeker 50% korting op een kaartje voor de Europacupwedstrijd van woensdag 31 oktober. Ook groepen kunnen kaarten met korting reserveren. Voor hen geldt de actie ‘tien halen, acht betalen’. Alle kortingsacties gelden tot en met dinsdag 30 oktober.

Artikel delen: