Carlo Dengerink nieuwe trainer Be Quick Dames 1

Zwolle – Na het afscheid van Louis Osterhaus twee weken geleden zat Be Quick ’28 Dames 1 zonder trainer. De club is dan ook blij te kunnen melden dat deze vacature weer is ingevuld. Vanaf nu staat de 44-jarige Carlo Dengerink voor de groep.

Dengerink is afkomstig uit Deventer en heeft inmiddels een jaar of vijftien ervaring als trainer. In het verleden was hij onder meer werkzaam bij vv. Teuge, vv Lochem, Excelsior Rijssen en de amateurs van Go Ahead Eagles. Be Quick hoopt dat Dames 1 onder leiding van Dengerink de weg omhoog weer zal inslaan. Enkele weken geleden heeft William Bakker zich genoodzaakt gezien om zich terug te trekken als trainer van Be Quick A1. Deze vacature heeft de club inmiddels intern opgelost. A1 wordt op dit moment getraind door Mark Kroeze. Kroeze was eerder trainer van Dames 2, maar door het terugtrekken van Dames 2 uit de competitie was hij beschikbaar voor het trainerschap van A1. Be Quick ’28 wenst beide trainers veel succes in hun nieuwe functie.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dames 2 terug getrokken? Waarom dan? Kregen ze hun zwarte geld niet meer betaald. Was de tas met geld gestolen? Wats gebeurt?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.