Man aangehouden voor schietpartij Buxtehudestraat

Zwolle – Woensdagmiddag 24 oktober jl. is een 34-jarige Zwollenaar aangehouden voor betrokkenheid bij de vechtpartij en het daaropvolgende schietincident in de Buxtehudestraat van maandag 15 oktober jl. De man is voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft ingesloten. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn. Hem is poging doodslag ten laste gelegd.

15-10-2012_schietpartij_holtenbroek_234.jpg

Met deze aanhouding hopen politie en justitie dat de rust in de wijk Holtenbroek waar het incident plaatsvond is weergekeerd. Het vermoeden bestaat dat meer mensen het incident hebben gezien maar daarover nog niet met politie hebben gesproken. Nog steeds is het voor het onderzoek van belang dat getuigen een verklaring afleggen over het incident. Daarvoor kan men contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook kan men anonieme informatie doorgeven aan Bel M. (Meld Misdaad AnonieM) via 0800-7000.Wil men met een rechercheur van de Criminele Inlichtingen Eenheid spreken, dan kan contact worden opgenomen met 079-3458999. Tot nu toe zijn er zes aanhoudingen in deze zaak geweest. De vijf eerder aangehouden mannen, die na enkele dagen in vrijheid zijn gesteld, blijven verdachten.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Laat ze in holtenbroek in die buurten maar eens een steekproef houden met huiszoekingen naar drugs en wapens komen er heus nog wel wat tegen.Had gedacht dat na de wederopbouw van holtenbroek de buurt er beter op zou worden .Maar lijkt nu dat het gespuis weer terug is op het nest erg jammer van de mooie opgeknapte wijk


    ⚠️ Meld

  2. Jammer dat er niet bij staat dat de man zich zelf heeft gemeld en dat het verhaal verschikkelijk word opgeblazen aan alle kanten ,de mensen van de vechtparij kwamen geen eens uit zwolle laat staan uit holtenbroek dus heeft dit niets met de wijk te maken !!ze hadden elkaar dus ook best in stadshagen of aa landen kunnem treffen !


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.