Zwolse rapper Typhoon komt met debuutalbum

De liefhebbers wachten er al lang op maar het debuutalbum van de Zwolse rapper Typhoon wordt nu dan echt uitgebracht. Tussen Licht en Lucht wordt zondag 17 juni gelanceerd in popcentrum Hedon te Zwolle en dat gaat gepaard met een releaseparty.

De Grote Prijs Winnaar Typhoon heeft de tijd genomen om met een debuut uit te kunnen komen waarmee hij zich vestigt als Zwols hiphopicoon. Op het album staan zowel nummers waarmee hij moeiteloos een hele zaal aan het springen zal krijgen als rustigere meer poëtische tracks. Allen geheel in zijn volledig eigen stijl. Op zijn 15e begint Glenn de Randamie zijn carrière in de formatie Rudeteenz, samen met Opgezwolle en zijn broer Blaxtar. Drie jaar later maakt hij zijn solodebuut met de tracks ‘Het doek valt’ en ‘Alea lacta est’. Als hij in 2004 de Grote Prijs van Nederland wint wordt hij niet lang daarna getekend bij het Nederlandse hiphoplabel TopNotch. In de jaren daarna treedt hij veel op en ontwikkeld hij een eigen stijl. Onder de vleugels van Opgezwolle, waarmee hij geregeld het podium deelt, heeft hij al een behoorlijke schare fans achter zich verzameld. Haal dus op tijd een kaartje want op=op!

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl. en indien niet uitverkocht aan de deur. Aanvang 20:00uur. Een kaartje kost € 7,50 (excl. €1,00 servicekosten)

Artikel delen:
Reacties 6
  1. geweldig T. dat je dit hebt kunnen waarmaken! na jaren keihard alle energie geven voor je ding heb je dan nu eindelijk je eigen album. lang op gewacht maar ben erg benieuwd 😉
    ZWOLLE!!!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.