PEC Zwolle – Ajax uitverkocht

Zwolle – De wedstrijd op zondag 11 november tussen PEC Zwolle en Ajax is op de publieke tribunes volledig uitverkocht.

Dit betekent dat net als bij de wedstrijd tegen PSV, het team van Art Langeler zal worden aangemoedigd door ongeveer 11.200 supporters. Voor de wedstrijd PEC Zwolle – NAC Breda op 17 november zijn nog wel kaarten beschikbaar. Meer informatie over de kaartverkoop van deze wedstrijd vindt u hier.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Tja, ik heb nooit begrepen waarom je een komplete lange zijde van het stadion niet toegankelijk zou maken voor Jan met de pet.
  Als er wel volk zit hoef je toch niet op ze te rekenen voor sfeer.

  Zet ze maar naast het uitvak8)

  Verder natuurlijk niet verbazend dat het weer vol is.
  Wanneer komt die extra noodtribune voor de Martin Eibrink?:P


  ⚠️ Meld

 2. @zwollenaer
  Die stoeltjes zijn wel betaald, alleen komen de mensen dan niet opdagen. Als ik niet kom opdagen op de FP tribune is mijn stoeltje leeg, maar is er wel voor betaald. Daarom is een stadion soms volgens de cijfers wel uitverkocht, voor elk stoeltje is betaald, maar zijn er toch lege plekken. Op de Timmer zitten allemaal bobo,s, goed voor de inkomsten, maar velen zijn niet zo met onze spelers begaan als wij. Dus als het weer wat slechter wordt, blijven die sneller thuis of binnen aan de bar.


  ⚠️ Meld

 3. Ze moeten de buitenkanten van de Henk Timmer tribune publiekelijk maken. Daar zijn de meeste lege plekken van het stadion. Zonde want er is voldoende vraag naar kaarten vanuit de achterban die gelukkig steeds groter aan het worden is.


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Trotse Zwollenaar, op 29 oktober 2012 om 22:46

  Ze moeten de buitenkanten van de Henk Timmer tribune publiekelijk maken. Daar zijn de meeste lege plekken van het stadion. Zonde want er is voldoende vraag naar kaarten vanuit de achterban die gelukkig steeds groter aan het worden is.

  :):):)

  Die stoeltjes zijn wel betaald

  😀

  gewoon een 2e ring er op:P


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.