Hotspot

 Dit is de Hotspot, het populaire raadspel van Weblog Zwolle. De Hotspot verschijnt onregelmatig en het is dus altijd een verrassing wanneer er weer een Hotspot getoond wordt.

Van welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Jippie!!
  Met dank aan Bunnymom trouwens, op haar site staan een aantal foto’s van de Sassenpoort. En veel meer foto’s van onze mooie stad.


  ⚠️ Meld

 2. Bedankt Gretha en Johnny! Maar deze hadden jullie vast ook wel geraden (als ik jullie niet te snel af was geweest ;D ;D)
  Ik zal in elk geval heerlijk slapen vannacht. Maar wat kan de Hotspot verslavend zijn! Wel een leuke verslaving in elk geval, zo zie je nog eens wat van Zwolle.


  ⚠️ Meld

 3. Nou, inderdaad. Ik merk van mezelf dat ik veel meer rondkijk sinds ik ook de hotspot met regelmaat bezoek (deze hotspot had ik ook weer niet geraden overigens). Maar ik zie inmiddels veel meer van Zwolle inderdaad. Niet alleen hier op de weblog maar ook als ik gewoon IRL over straat ga.


  ⚠️ Meld

 4. Ik merk van mezelf dat ik veel meer rondkijk sinds ik ook de hotspot met regelmaat bezoek. Maar ik zie inmiddels veel meer van Zwolle inderdaad. Niet alleen hier op de weblog maar ook als ik gewoon IRL over straat ga.

  Dit bovenstaand argument horen wij ook steeds vaker. Een leuke bijkomstigheid !!

  En ook gefeliciteerd natuurlijk Merije. Eindelijk dan 😉


  ⚠️ Meld

Reageer