Keur fietssituaties bij de Fietsersbond

Zwolle – Fietserbond-Zwolle start op haar website met de rubrieken GOEDGEKEURD en AFGEKEURD. De bedoeling is dat sitebezoekers goede en slechte fietssituaties via foto’s onder de aandacht kunnen brengen. Deze foto’s kunnen eventueel tot discussie leiden.

fietsersbond_afgekeurd.jpg

Niet alleen leden van Fietsersbond-Zwolle, maar iedere fietsende Zwollenaar kan meedoen door foto’s in te sturen. Het gaat dus om persoonlijke meningen, niet om de officiële mening van de Fietsersbond. Op de site www.fietsersbond.nl/afdeling/zwolle zijn de rubrieken opvallend in beeld gebracht. Bezoekers van de site kunnen daar ook lezen waar ze foto’s naar toe kunnen sturen.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. 3 meloen overheidssubsidie. Die club houdt zich wel in stand, suze. Met o.a. deze stemmingmakerij.

  En, veiligheid begint bij jezelf.


  ⚠️ Meld

 2. Dit fietspad in het midden scheiden met paaltjes en over de hele lengte buxusstruikjes.Dan blijft ieder op zijn helft fietsen.Dit soort fietspaden waar men elkaar tegemoet fiets geeft altijd problemen .Velen fietsen met meerderen naast elkaar dus als iemand passeren wil gaat het verkeerd


  ⚠️ Meld

 3. En dat breeduit fietsen zal vast de reden zijn van die rare verhoging. Zo kunnen de breeduitfietsers tenminste niet de tegenliggers hinderen.

  Maar aan de andere kant: de meeste fietsers gaan in dezelfde richting: ’s morgens richting Zwolle, ’s middags richting Hattem. En als ik kijk naar de volledige breedte, dan zal, ondanks breeduit fietsen, een tegenligger niet zo gek snel last hebben van groepen fietsers.

  Die strook doet volgens mij meer kwaad dan goed.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.