Wandeltocht voor nabestaanden op Kranenburg

Zwolle – Op Kranenburg vindt op zaterdagavond 17 november 2012 de derde editie van de wandeltocht ‘Herdenken Belicht’ plaats. Hebt u een dierbare verloren en wilt u deze op een bijzondere manier herdenken? U bent van harte welkom om aan de wandeltocht deel te nemen.

kranenburg6.jpg

Begraafplaats Kranenburg, het terrein van Crematorium Kranenburg en de begraafplaats Bergklooster zijn deze avond verlicht met fakkels en vuurkorven. De wandeltocht voert langs deze drie plekken. Op een aantal verschillende, speciaal gecreëerde plekken wordt passende muziek gespeeld. U kunt er op uw eigen manier uw overleden dierbaren gedenken. De wandeltocht is voor iedereen die iemand heeft verloren. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd, kunt u deelnemen aan deze wandeltocht.

Programma

18:00 uur Ontvangst in het uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 3, 8024 AC Zwolle.

18:30 uur Wandeltocht
20:00 uur Koffie/thee bij aula Kranenburg
20:30 uur Einde

De wandeltocht `Herdenken Belicht` wordt voor de derde keer georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met: gemeente Zwolle, Begraafplaats Kranenburg, Uitvaartcentrum Kranenburg, Crematorium Kranenburg, Begraafplaats Bergklooster, Monuta, Yarden, Dela, Arabesque uitvaartverzorging, Marjanne Staal uitvaartverzorging, meander Uitvaarten en Wils Klok uitvaartzorg.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @ingrid,

    Ben twee jaar geleden geweest, en het valt echt aan te raden. Ondanks de reden voor deze activiteit kan je het een mooie bijeenkomst noemen. Feeëriek ook met al die duizenden lichtjes.

    Of het voor scootmobiles toegankelijk is weet ik niet zeker. Ik denk het wel! Je zal even moeten bellen. Of dat iemand van de organisatie hier meeleest. Dat zou zomaar kunnen 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.