Groenkapje presenteert Kids on the Catwalk

Zwolle – Het team van Groenkapje presenteert de nieuwe workshop Kids on the Catwalk, een lesserie over mode en kleding, modeshows  en hoe het voelt om op een catwalk te staan. Bekend en beroemd zijn? Als supermodel poseren voor wereldberoemde fotografen en internationale modebladen? Met je hoofd op tv? In de spotlights staan is momenteel een hype, en maar al te vaak lijken alleen uiterlijkheden belangrijk. Groenkapje vindt ieder mens en elk kind uniek en mooi genoeg voor de catwalk.

kids_catwalk.jpg

Door het deelnemen aan de workshop Kids on the Catwalk kunnen kinderen van 6 t/m 13 jaar ervaren hoe het is om in de schijnwerpers te staan, en waar het écht om draait: samenwerken en inspelen op elkaars persoonlijke creativiteit. De workshop Kids on the Catwalk bestaat uit een vijftal lessen waarbij elementen uit dans, theater en mode gemixt worden. Samen leren de kinderen om oude kleding te restylen, hun kleding te showen en hoe het is om model te zijn. Op woensdag 7 november is er een gratis open les in de dansstudio Dans & Creatief aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Daarna start de cursus van vijf lessen tot de kerstvakantie. Lestijden zijn van 14.00 uur tot 15.00 uur voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en van 15.00 uur tot 16.00 uur voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Het lesgeld voor de lesserie en materiaalkosten restylen bedraagt € 35,- voor kinderen 6 t/m 13 jaar en € 40,- voor kinderen van 10 t/m 13 jaar.

Over Groenkapje

Groenkapje wil met interdisciplinaire initiatieven groene items bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Bedenker van Groenkapje is Map Renes. Op ongedwongen wijze probeert zij Zwollenaren van jong tot oud ecobewust te maken, zodat we samen kunnen genieten van al het schoons dat onze aarde te bieden heeft. Eerder organiseerde zij Frisgroen, mode- en leefstijlfeesten waarbij duurzaamheid centraal staat, Green Catwalks en Groenkapje guerilla-acties om een ecologische levensstijl te promoten. Bij Kids on the Catwalk fungeert zij als modeshowvormgever en catwalkcoach. Het team van Groenkapje bestaat verder uit catwalkmodel Marianne Antuma en theaterdocente Marlies Smit.

Voor meer informatie over Kids on the Catwalk kijkt u op www.2bonthecatwalk.nl of www.groenkapje.nl. Voor vragen of opgave voor de open les stuurt u een mail naar map@2bonthecatwalk.nl.

Artikel delen: