Schooltafeltennis Zwolle succesvol

Zwolle – De mooie en compleet gerenoveerde tafeltennishal van Tafeltennis Zwolle was woensdagmiddag het decor van het jaarlijkse schooltafeltennistoernooi. De organisatie was in handen van Tafeltennis Zwolle, dat afgelopen zaterdag haar 50-jarig jubileum vierde. SportService Zwolle fungeerde voor en tijdens het toernooi als ondersteuner. De Zwolse kinderen maakten er een mooie sportieve middag van.

31-10-2012_tafeltennis_tournooi_01.jpg

Het tafeltennistoernooi, voor basisschoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8, droeg dit jaar voor het eerst de naam ‘Table Stars the Battle’. De organisatie volgde namelijk de nieuwe opzet van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Aan het toernooi deden maar liefst 26 teams mee, van vijf Zwolse basisscholen. De teams bestonden uit vier of vijf kinderen. Het allerbeste team won voor de school een mooie tafeltennistafel. Daarnaast mogen de vier beste teams van Zwolle naar de landelijke finale op zondag 3 maart 2013 in het Landstede Sportcentrum in Zwolle.

31-10-2012_tafeltennis_tournooi_05.jpg

31-10-2012_tafeltennis_tournooi_03.jpg

31-10-2012_tafeltennis_tournooi_04.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s…

Fair Play stond tijdens het schooltafeltennistoernooi uiteraard voorop. Daarom waren er vrijwilligers van Tafeltennis Zwolle aanwezig, die de kinderen hielpen bij het uitleggen van de regels en het opschrijven en verwerken van de standen. Daarnaast hielden zij alle teams gedurende de middag nauwlettend in de gaten op (on)sportief gedrag. Hiervoor waren een aantal afspraken gemaakt tussen de organiserende partijen, waaraan kinderen, ouders, begeleiding en toeschouwers zich moesten houden.

31-10-2012_tafeltennis_tournooi_02.jpg

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.