Kerstkaartenactie voor Multifunctioneel Theater in Isala

Zwolle – De Vrienden van Isala bouwen met de verkoop van unieke kerstkaarten een Multifunctioneel Theater in de nieuwbouw van Isala. Vandaag klinkt het startschot! Zowel particulieren als bedrijven kunnen deze kaarten bestellen en zo bijdragen aan het theater. De actie zet de stichting op ieders netvlies en verhoogt het welzijn van de Isala patiënt en bezoeker.

kaart_isala.jpg

Kinderen van de Amalia kinderafdeling en Isala medewerkers hebben de unieke kerstkaarten gemaakt. De opbrengst gaat naar een Multifunctioneel Theater in de nieuwbouw van Isala. Het wordt een ruimte waar straks iedere patiënt en bezoeker afleiding en ontspanning kan vinden tijdens het verblijf in Isala. Ook u kan hier nu een bijdrage aan leveren! De Stichting Vrienden van Isala bestaat sinds 2006. Het bestuur vindt het tijd om de stichting te professionaliseren en nauwer samen te werken met de Isala klinieken om meer extra’s te kunnen realiseren voor de Isala patiënt en bezoeker. De Vrienden zetten zich in om het welzijn van Isala patiënten en bezoekers te verhogen en het verblijf aangenamer voor hen te maken. Dankzij donaties kunnen de Vrienden voorzieningen aanschaffen die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget kunnen worden betaald. Iedereen, jong en oud, mag donateur worden. 

Samen met Isala

Afdelingen van Isala weten vaak veel beter waar een patiënt behoefte aan heeft. De Vrienden geven advies en denken mee over inzamelingsacties, bijvoorbeeld door sponsoren aan te reiken. ‘We hebben meegeholpen bij de aanschaf van vier Cribs on Clips voor de afdeling Verloskunde. Dit babybedje hangt aan het bed van de moeder zodat zij gemakkelijker bij haar kindje kan. Vooral na een keizersnede is dit prettiger en maakt het de moeder minder afhankelijk van de verpleegkundige. Dit is een goed voorbeeld waarbij de Vrienden de schakel zijn tussen het bieden van zorg op een afdeling en het welzijn van de Isala patiënt’, zegt Annemiek Brink – bestuursvoorzitter Vrienden van Isala.

De Vrienden hebben uw steun hard nodig!

Bouw mee met de Vrienden en koop de unieke kerstkaarten via http://www.vriendenvanisala.nl

Artikel delen: