Dieze-West praat over uitkomsten campagne Bollebieste

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-West uit voor het wijkplatform Dieze-West op dinsdag 6 november. De bijeenkomst vindt plaats in het wijkgebouw Het Noorden, Ferdinand Bolstraat 2 en begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform worden actualiteiten besproken als: de bewonersactiviteiten in de wijk, de uitkomsten van de Travers campagne Bollebieste, de wijkschouw, en de stand van zaken Het Noorden. Projectmanager Stef ten Have van de gemeente Zwolle presenteert de uitbreiding Poppodium Hedon Zwolle.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert minimaal één keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken. Wilt u de uitnodigingen en de verslagen digitaal ontvangen? Meldt u dan aan via www.zwolle.nl/inloggen.

Artikel delen: