Volle activiteitenagenda voor Be Quick ’28

Zwolle – Per 1 november is voetbalvereniging Be Quick ’28 een pepernotenactie gestart. De club hoopt via haar leden zo’n 5.000 zakken met pepernoten te verkopen. Wie de club wil steunen kan hiervoor kijken op www.bequick28.nl

In 2013 hoopt Be Quick ’28 haar 85-jarig bestaan te vieren, maar dat zal pas in november zijn. Het wordt sowieso een heel druk jaar. De activiteitenagenda voor 2013 is spectaculair en voller dan ooit. In april en mei organiseert de club het Mission Olympic jongensvoetbal en het NK vrouwenvoetbal met boarding. Eind mei is er het gebruikelijke grote pupillentoernooi, gevolgd door de Zwolle International Cup en het Sahara Torunlar toernooi die hun derde editie beleven. Begin juli krijgen de rood-zwarten ook weer onze Afrikaanse bezoekers over de vloer met de Angola cup. Het is een volledig Afrikaans toernooi, waarbij vooral spelers van Angolese komaf acte de presence zullen geven. Met enige trots presenteert de club ook weer een volledig nieuwe activiteit: het AC Milan juniorcamp dat tussen 8 en 12 juli zal worden georganiseerd. Het biedt jongere voetballers de mogelijkheid om een week lang te trainen met twee jeugdtrainers van AC Milan. Meer informatie over deze activiteit staat op de website van Be Quick ’28.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Deze fan van VV Berkum wil ook best een zakje pepernoten kopen als iemand dat komt aanbieden. Als ik bovenstaande reacties lees, vraag ik me af of de zakjes wel voldoende aftrek bij de supporters van Be Quick zullen vinden…;)


  ⚠️ Meld

 2. Vincent, ;D, mooi voorstel. Ik vind de plek van de overdracht lastig. Misschien zou een van de hier postende BQ-aanhangers die ik ken (JanD, Doeksen, Zwolse) als tussenpersoon kunnen optreden? Hoe groot is de poot die je me wilt uittrekken?;)


  ⚠️ Meld

 3. @ dame, 5 zakjes kom ik je persoonlijk thuis langs brengen….
  Heb je niet eens voorrijkosten, en het zijn pepernoten van een echte bakkerij  ⚠️ Meld

 4. @Vincent:D Je bent een echte koopman: 5 zakjes… Nee hoor, ik vind 1 genoeg. Omdat je niet weet waar ik woon en ik dat hier ook niet ga opschrijven, wordt de overdracht lastig. Ik beloof je dat ik een zakje zal kopen via een mij bevriende BQ-er. Dan heb ik mijn belofte ingelost zonder allerlei moeilijkdoenerij. En jij: succes met de verkoop!:)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.