Bejaarde man mishandeld aan Vechtstraat

Zwolle – Een 71-jarige inwoner uit Zwolle heeft aangifte gedaan van mishandeling bij een winkel aan de Vechtstraat.

Het slachtoffer stond bij de kassa te wachten van een winkelbedrijf aan de Vechtstraat toen een onbekende man en vrouw hem weg duwden. De vrouw van het slachtoffer maakt hierover een opmerking, dat kennelijk verkeerd viel. De man van het stel bedreigde vervolgens de 71-jarige Zwollenaar. Het slachtoffer werd vervolgens buiten de winkel opgewacht en kreeg daar een forse klap tegen zijn gezicht.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik heb het gezien, gewone asoos, vluchten weg toen de winkelmeisjes ze achterna gingen. De een richting via de thomas a kempistraat de ander richting vechtbrug.

  Ik vind wel dat het personeel opmerkingen ma maken over asociaal gedrag bij de kassa.


  ⚠️ Meld

 2. Wat een stelletje tokkies zeg!!bahbah tegen een stelletje oudjes durven ze wel en voor winkel meisjes op de loop !Hoezo zielig .Maar goed er hangen cameras in iedere winkel en kassa dus die staan er mooi op !Voor spot en schandaal op alles social media ,en dan de mensen in een kamertje zetten met de eventuele kinderen van deze mensen ,)uhh beter nog de klein kinderen gezien de leeftijd’!!en anders wil ik wel met hun in een kamertje kijken of ze dan nog zo stoer zijn !ik weet wel t hadden mijn ouders niet moeten zijn >:(en ook niet mijn kinderen trouwens want ik had ze aan de oren naar t buro gebracht !


  ⚠️ Meld

 3. Ze zullen toch wel gepakt worden met zoveel getuigen en anders zijn er vast beelden van.
  Daarna een werkstrafje en het is weer opgelost…


  ⚠️ Meld

 4. Verbazend hoe druk mensen zich kunnen maken in een winkel! Neem gewoon iets meer tijd en gun een bejaarde ook de tijd en ruimte.

  En dan inderdaad gaan staan opwachten. Tjonge jonge! Wat zielig!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.