PEC Zwolle start met regioambassadeurs

Zwolle – PEC Zwolle heeft als missie om het kloppend hart van de regio IJsseldelta te zijn op sportief, zakelijk en maatschappelijk gebied. De organisatie is met het benoemen van regioambassadeurs een belangrijk initiatief gestart om PEC Zwolle dichter bij voetballiefhebbers en organisaties in de regio te brengen.

Edward van Wonderen, algemeen directeur: ,,De ambassadeurs zijn ondernemende mensen uit de verschillende gemeenten in de regio. Ze zijn voor PEC Zwolle een vooruitgeschoven post in hun eigen verzorgingsgebied en signaleren commerciële, maatschappelijke en sportieve kansen voor PEC Zwolle en haar partners. Ze klankborden met elkaar over het versterken van de regio en het verbinden van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden op inhoudelijke thema’s. Dit alles moet ertoe leiden dat organisaties en voetballiefhebbers bij PEC Zwolle betrokken raken en onderling met elkaar worden verbonden.’’ Gert Huisman, ondernemer en regioambassadeur: ,,De ambassadeurs weten wat er speelt in hun verzorgingsgebied en zijn het aanspreekpunt voor de gemeentelijke organisaties. We betrekken PEC Zwolle bij activiteiten in de regio en maken de club zichtbaar, bijvoorbeeld op netwerkbijeenkomsten of door activiteiten bij lokale amateurverenigingen. Aan de andere kant betrekken we de regio bij PEC Zwolle, bijvoorbeeld door de regiobijeenkomsten.’’

Heeft u belangstelling om meer te vernemen over de rol van een regioambassadeur? Of herkent u zich in de rol en wilt u deze actief uitdragen? Neem dan contact op met Eilt Staal, coördinator regiobinding, via estaal@peczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)