Persoonlijke voorlichting op open dag Windesheim

Zwolle – Het kiezen van een geschikte vervolgopleiding is voor scholieren vaak een moeilijke beslissing. Om hen daarbij te helpen, organiseert Windesheim op vrijdag 9 november een open dag met voorlichting op maat. Scholieren kunnen vragen over opleidingen stellen aan docenten en studenten, advies vragen over studiekeuze aan een loopbaancoach en een studiekeuzetest doen. Met deze persoonlijke voorlichting wil Windesheim scholieren zo goed mogelijk ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Verspreid over de campus van Windesheim kunnen bezoekers tijdens de open dag informatie krijgen over de ruim vijftig voltijdopleidingen bij de verschillende informatiemarkten, voorlichtingsrondes en workshops. Daarnaast verzorgen studentenverenigingen een kennismaking met studiestad Zwolle en geven studenten een rondleiding over de campus. Uit eigen ervaring vertellen zij hoe het is om te studeren aan Windesheim en geven daarover een presentatie ´Studeren aan het hbo´. De open dag is op vrijdag 9 november van 14.00 tot 20.00 uur op de campus van Windesheim in Zwolle.

Scholieren kunnen zich aanmelden via windesheim.nl/opendagen
Uiteraard zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. Belangstellenden kunnen het programmaboekje via de website downloaden.

Gratis met de bus
Het aantal parkeerplaatsen op de campus is beperkt. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er tijdens de open dag gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.

Huisvesting opleiding Industrieel Product Ontwerpen
De opleiding Industrieel Product Ontwerpen is gehuisvest in de Koestraat, in het centrum van Zwolle. Voor het bekijken van de locatie of het bijwonen van een voorlichtingsronde rijden er op gezette tijden gratis Windesheimbussen tussen de hogeschool (gebouw X/T) en de Koestraat.

Artikel delen: